Muntenegru – Romania : un pont cota 80.00 la pariurile online

109
Muntenegru vs. Romania

Muntenegru – Romania : un pont cota 80.00 la pariurile online

Muntenegru – Romania este ultimul meci pentru tricolori din grupele Nations League. Luptam in Muntenegru pentru un loc 2 in grupa noastra, loc care ne poate aduce un culoar mai usor pentru Euro 2020.

Daca privim cotele la pariuri pentru Muntenegru – Romania, vedem ca toate agentiile de pariuri online prevad un meci echilibrat si deschis oricarui rezultat. Romania, la ora redactarii acestui articol, este usor favorita ( cota 2.75) iar daca privim si prestatia tricolorilor din ultimul meci putem sa speram la un rezultat bun in Muntenegru.

Pe langa ponturile oferite de colegii mei, in rubrica special dedicata Nations League (click aici), eu as vrea sa va prezint un alt fel de “pont”. Este vorba de o super-cota oferita de agentia de pariuri online Betfair pentru toti jucatorii care inca nu au cont de parior deschis.

Muntenegru - Romania

Asadar, oferta este destul de simpla: daca inca nu ai cont la Betfair, atunci foloseste acest link special (APASA AICI) si deschide un cont nou. Pariaza pe victoria tricolorilor in meciul Muntenegru – Romania la cota normala.

Muntenegru - Romania cote pariuri

Daca pariul este castigator, atunci 5 lei din miza ta vor primi cota 80.00, adica un freebet de 400 lei BONUS!

Daca nu stii ce este un freebet te invit sa citesti acest articol.

Oferta se supune termenilor si conditiilor Betfair, te poti informa accesand aceasta pagina.

Bafta si HAI ROMANIA!!!