Moment critic pentru FCSB! Meciul Zilei 29.08.2019

Moment critic pentru FCSB! Meciul Zilei 29.08.2019. Vice campioana Romaniei poate salva startul dezastruos cu o calificare in grupele Europa League.

Sunt constient de faptul ca subiectul FCSB este unul delicat, care inevitabil atrage discutii contradictorii. In acest moment nu vorbesc ca fan FCSB, fan Dinamo sau al oricarei alte echipe, ci incerc sa va ofer o opinie strict obiectiva. In oricare alt moment, FCSB ar fi plecat cel putin cu sanse egale la calificare. Calitate individuala exista la bucuresteni, iar o echipa precum Guimaraes nu ar fi putut sa puna probleme, cel putin dupa jocul din mansa tur. Florinel Coman a ridicat o tara intreaga in picioare in aceasta vara, insa presiunea continua din interiorul clubului isi spune cuvantul. Totusi, astazi ma astept la o rabufnire de orgoliu din partea tuturor. Nu pentru patron sau pentru suporteri, ci pentru ei. Cariera tuturor a ajuns la un punct critic si doar o evolutie in grupele Europa League le-ar resuscita acestora evolutiile.

Echipa antrenata in prezent de Bogdan Vintila a fost macinata de absente in acest debut de sezon, fapt pentru care nu a putut juca la potentialul maxim. Totusi, au revenit cateva piese grele din angrenajul echipei, majoritatea fiind odihniti in duelul de campionat cu Gaz Metan. In ciuda ultimei gafe, Balgradean e un portar net superior lui Vlad. De asemenea, Mihai Pintilii e un lider in vestiar, lucru ce s-a vazut si la interviul de dupa partida cu Gaz Metan. Nu in ultimul rand, FCSB are in sfarsit un varf autentic pe teren, in persoana lui Harlem Gnohere. Iata cum ar putea arata FCSB in aceasta seara:

Bălgrădean – V. Crețu, Planic, I. Cristea, Panțiru – Pintilii, Ov. Popescu, Vină – Fl. Tănase, Gnohere, Fl. Coman

Benzile defensivei s-au imbunatatit considerabil in ultima perioada!

FCSB a suferit in aparare dupa plecarile lui Junior Morais si Romario Benzar. Centrarile de calitate au lipsit cu varf si indesat, insa in acest moment putem vorbi de 3 jucatori noi cu calitate. Cretu, Soiledis si Pantiru au dovedit de la debut si pana acum ca se pot impune in primul 11. Ultimul a si marcat golul din Cehia ce a trimis-o pe FCSB in play-off-ul Europa League. In aceasta seara cel mai probabil acesta va incepe ca titular, urmand ca grecul Soiledis sa isi faca aparitia pe parcurs. Vina si Pintilii par un cuplu de mijlocasi centrali ce pot lucra perfect impreuna, acestia imbinand creativitatea cu calitatea defensiva.

0 suturi pe poarta la Bucuresti! Pentru cei ce au vazut meciul de la Bucuresti, e evident ca portughezii nu sunt o forta in acest moment. Echipa nu a impresionat cu nimic, iar FCSB a avut ghinion sa nu gaseasca golul castigator. Puteti spune orice, dar o echipa ce se chinuie pe teren propriu cu Famalicao si Boavista nu e de speriat. 

FCSB a dezamagit crunt in acest sezon, insa nu este totul pierdut. In campionat echipa se va redresa si are sanse reale la play-off, insa cu o schimbare de strategie. Astazi se poate da restartul, cu o calificare in grupele Europa League, atat din punct de vedere mental, cat si al banilor. In cazul in care echipa rateaza acest lucru.. Dumnezeu cu mila. FCSB se va indrepta incet dar sigur spre subsol.

PARIAZA ACUM LA SUPERBET

sursa foto: gsp.ro