Mizam pe favoritele din Estonia – Dubla Zilei 19.05.2020

Mizam pe favoritele din Estonia – Dubla Zilei 19.05.2020

Trecem printr-o perioada excelenta, iar 4 din ultimele 5 pronosticuri au fost verzi. La Bundesliga am bifat WIN pe linie si astazi ne indreptam atentia catre Estonia – Meistriliiga. Levadia si Kalju reprezinta doua candidate certe la titlu, care ar trebui sa se impuna fara probleme de la ora 19:00.

Legion vs Levadia (19:00 – ora Romaniei)

  • Gazdele au reusit sezonul precedent sa promoveze pentru prima oara in esalonul superior al fotbalului din Estonia. Vorbim asadar de o intalnire in premiera intre cele doua formatii.
  • Levadia este una din cele mai de succes formatii din Meistriliiga. Sezonul precedent, “verzii” au incheiat pe pozitia secunda a clasamentului si in acest an se vor lupta din nou pentru titlu. Este o diferenta uriasa de valoare si experienta intre cele doua, iar Levadia are toate sansele sa obtina inca 3 puncte in acest debut de sezon.
  • Oaspetii nu se pot baza pe Safronov care a fost eliminat in prima runda, insa exista solutii pe banca de rezerve.

Kuressaare vs Kalju (19:00 – ora Romaniei)

  • Kalju a completat podiumul primei ligi sezonul precedent, alaturi de ceilalti granzi din Estonia: Flora & Levadia. De partea cealalta, Kuressaare a evitat la limita retrogradarea, dupa un baraj.
  • Gazdele de astazi au incasat editia trecuta nu mai putin de 87 de goluri in 36 de etape. De altfel, Kalju a punctat de 13 ori in ultimele 3 dueluri directe cu adversara de astazi. In 2018, acestia aveau sa o umileasca pe Kuressaare cu un 8-3 pe teren propriu.

Vorbim de doua dintre cele mai puternice formatii din Estonia. Ambele vor evolua in deplasare, insa suporterii nu au acces in tribune, asadar acest avantaj este aproape nul. Ma astept ca cele doua sa se impuna fara prea mari emotii, in fata unor adversari modesti.

Vom miza pentru pronosticul “2 solist” la ambele partide – 10% din buget!

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!