Mircea Rednic a semnat cu Poli Iași. Pe ce loc va termina?

S-a anulat Wimbledon

Mircea Rednic a semnat cu Poli Iași, este una dintre primele știri notabile pe care le-au primit fanii fotbalului românesc la începutul anului.

Abia pe locul 11 la finalul anului trecut, Politehnica Iași a decis să despartă de Mihai Teja.  Această mutare a venit chiar pe 23 decembrie, atunci când pe site-ul clubului din Copou a fost anunțat divorțul de fostul antrenor. Însă, conducerea ieșeană s-a schimbat foarte bine și a ajuns la un acord cu tehnicianul Mircea Rednic. „Puriul” a ajuns la un acord de principiu, urmând să semneze negru pe alb la începutul anului.

În vârstă de 57 de ani, acesta a reușit să câștige titlul cu Rapid și Dinamo. De-a lungul carierei a mai antrenat în România echipe precum CFR Cluj, Petrolul Ploiești, Astra, FC Vaslui sau Universitatea Craiova. Acesta a condus ultima oară o echipă de fotbal în ediția 2018/19, atunci când stătea pe banca lui Dinamo București.

Principalul obiectiv, evitarea retrogradării

Cu siguranță dorința conducerii lui Poli Iași este de a termina cât mai sus în clasament. În prezent, cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, echipa moldavă se află pe locul 11, cu 22 de puncte. Practic, matematic nu mai poate să termine pe loc de play-off. Între ea și echipa de pe locul 6, FC Viitorul, sunt acum 13 lungimi diferență și mai sunt 12 puncte puse în joc.

Ultimele meciuri pe care Rednic&Co le vor juca în cele patru runde ale sezonului regulat sunt destul de grele. Poli va evolua în compania unor echipe din toate sfererele clasamentului.

  • 03.02.2020 – Poli Iași vs FC Viitorul
  • 08.02.2020 – Sepsi vs Poli Iași
  • 15.02.2020 – Poli Iași vs Universitatea Craiova
  • 22.02.2020 – FC Botoșani vs Poli Iași

Ieșenii sunt în top 4 favoriți la retrogradare

Totodată, ieșenii sunt în lupta pentru evitarea retrogradării. Faptul ca matematic sunt în play-off, înseamnă că vor lupta să nu meargă în Liga 2. Cotă 15.00 este la agenția de pariuri online Betano pentru a termina pe ultimul loc. În acest moment, între ea și FC Voluntari, lanterna roșie a primului eșalon este o diferență de 14 puncte.

Mircea Rednic la Poli Iași – Cote la pariuri

Drept urmare, Poli Iași este a patra „favorită” la retrogradare. Conform aceleiași case de pariu online, formația din Copou are cotă 3.50 să retrogradeze. Aici este luată-n calcul și o eventuală retrogradare conform clasamentului general sau în urma barajului.

Mircea Rednic la Poli Iași – retrogradare, cote la pariuri

Click aici să deschizi un cont la agenția de pariuri online Betano și ai BONUS până la 500 RON la prima depunere