Meciul Zilei vine din Belarus – 11.04.2020

Meciul Zilei vine din Belarus – 11.04.2020

Colegul meu Marius s-a decis sa faca un pas si catre fotbal, desi specialitatea sa este hocheiul. Pentru ziua de 11 Aprilie isi indreapta atentia catre prima liga din Belarus – singura din Europa ce are inca portile deschise.

Puteti gasi si o avancronica despre duelul dintre Gorodeja si Dinamo Minsk – AICI!

Dinamo Minsk – inceput modest de sezon!

  • Albastrii au incheiat pe pozitia a 4-a a clasamentului din Vysshaya Liga, in editia precedenta. Echipa isi doreste o clasare pe podium de aceasta data, insa dupa startul de sezon, acest obiectiv pare cam indepartat.
  • Cu doua infrangeri si un succes, Dinamo astazi e obligata sa joace la victorie. De partea cealalta, Gorodeja se afla la egalitate de puncte cu adversara sa. Acestia insa au drept obiectiv o clasare in primele 8 echipe ale Belarusului, asadar situatia nu e inca una disperata in acest moment.

FORTUNA este casa de pariuri pe care a ales-o Marius pentru acest pronostic. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

Marea problema a gazdelor pare sa fie compartimentul ofensiv. Un singur gol a reusit Gorodeja in 3 etape, destul de putin chiar si pentru nivelul din Belarus. Dinamo Minsk in schimb a punctat de 4 ori pana acum, fiind singura statistica ce le da sperante fanilor.

Gorodeja vs Dinamo Minsk -> 2 solist @ 1.75