Meciul Zilei vine de pe plajele exotice din.. Nicaragua! 19.03.2020

Meciul Zilei vine din Nicaragua! 19.03.2020. Va aduc in atentie o propunere interesanta pentru aceasta noapte.

Am reusit sa bifam din nou Meciul Zilei, iar urmatorul se transforma in.. Meciul Noptii! Mai exact, de la ora 03:00 (ora locala in Romania), va avea loc un duel interesant din exotica Nicaragua. Facem o scurta excursie pana in America Centrala si incercam sa continuam seria excelenta.

Va recomand in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va astept cu cele mai bune oferte si bonusuri! ATENTIE! Casele stradale tocmai ce au fost inchise.

Ferretti vs Managua FC 

  • Liga Primera din Nicaragua este abia la inceput, disputandu-se un total de 8 etape. In acest moment, Ferretti si Managua sunt pe locurile 2 si 3 in clasament, la unul respectiv 2 puncte in spatele liderului Diriangen. Acestea se afla intr-o forma buna si vin cu un moral bun inainte de duelul din aceasta noapte. Cu siguranta vor juca doar pentru victorie, in incercarea de a pune presiune pe prima clasata.
  • Avem fata in fata cele mai bune ofensive din Liga Primera (alaturi de ocupanta locului 4 – Esteli). Cele doua au marcat impreuna de 28 de ori, iar diseara ar trebui sa vedem reusite. De asemenea pe teren se vor afla si cei 3 golgheteri ai campionatului: D. Forbes (Ferretti), Gallego (Managua) & Villalpando (Ferretti). Cei 3 latini au cate 4 reusite in 8 runde, un lucru important de mentionat.
  • Cele doua s-au intalnit de 4 ori in 2019, iar in ultimele 3 dueluri ambele au reusit sa marcheze. Mai mult decat atat, in aceste 3 infruntari s-au marcat minim 3 goluri.
Ne asteapta asadar un duel incendiar intre Ferretti si Managua. Campionatul din Nicaragua este recunoscut pentru numarul mare de reusite. Nivelul echipelor este scazut, iar erorile in defensiva apar deseori. Cu o colectie de golgheteri pe teren, Ferretti si Managua ar trebui sa isi lase amprenta asupra tabelei de marcaj.

sursa foto: ligaprimera.com

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!