Meciul zilei – Va reusi Wawrinka sa treaca si de Medvedev la US Open? – 03.09.2019

Meciul zilei

Meciul zilei – Va reusi Wawrinka sa treaca si de Medvedev la US Open? – 03.09.2019

Stiti ca eu joc rar tenis, dar cand ne apropiem de fazele finale ale unui Grand Slam, nu ma pot abtine sa nu examinez in detaliu oferta pe pariurile speciale. Am ajuns la concluzia ca-mi place destul de tare ce-l prezentat astazi si va invit si pe voi sa-l jucati cu o miza responsabila!

Avem doi jucatori ce l-au invins pe Novak Djokovic destul de recent si ambii pot avea o sansa la titlul de la US Open. Partida este preconizata sa inceapa dupa 20:15, pe Eurosport 1.

Isi continua Stan “The Man” marsul?

  • Nu sunt foarte multe lucruri de spus in ceea ce priveste acest pronostic. In primul si primul rand, pana si cotele indica faptul ca acest meci ar trebui sa fie unul echilibrat, iar 80.5% este o linie mare chiar si pentru un Big Server.
  • In ceea ce priveste media lui Wawrinka in acest turneu, se invarte undeva la 78%. Cu Nole a avut 82% dar cu totii stim ca acel meci a fost unul putin mai straniu din partea sarbului. De-alungul turneului, Medveded a permis cel mai mult 75% din partea lui Feliciano Lopez, in rest i-a tinut pe toti sub 67%, un jucator chiar si sub 56%. Este de departe unul din cei mai buni la primire de la acest US Open, unii ar spune chiar in Top 2 la acest capitol si ma astept la niste retururi destul de bune din partea rusului.
Pronostic: Stan Wawrinka under 80.5% puncte castigate pe primul serviciu

Meciul zilei

Info: Cand am plasat eu pariul, cota era 1.87, dar acum inca il gasiti la 1.70 oferit de Betano. Linia pentru acest pariu este la 78.5 oferita de cei de la Superbet si mi se pare ca aceea este cea corecta conform cu cele mentionate mai sus.

Deschide cont acum la BETANO si profita de 500 RON bonus!

Multa bafta si pariati responsabil!