Meciul zilei Turcia vs Croatia – 11.11.2020

Meciul zilei Turcia vs Croatia 11.11.2020
Meciul zilei Turcia vs Croatia 11.11.2020

Meciul zilei Turcia vs Croatia – 11.11.2020

In aceasta seara, la ora 19:45, Turcia primeste vizita Croatiei intr-un meci amical, inainte de partidele de UEFA Nations League. Ambele echipe incearca sa-si regaseasca motivatia pentru a putea salva sezonul de Nations League.

Turcia nu are o perioada foarte buna in Nations League. Poate acest amical cu Croatia sa fie restartul de care au nevoie pentru a se regasi si sa se mentina mai departe in grupa B. Turcii sunt pe locul 3, cu 3 puncte din 4 meciuri, avand 3 egaluri si o infrangere. Vor intalni duminica pe Rusia, liderul grupei, intr-un meci ce se anunta foarte interesant.

In meciurile din Nations League, turcii au fost destul de indisciplinati, acumuland 9 cartonase galbene si unul rosu. La capitolul faulturi, Turcia a comis o medie de 15.5 faulturi, ceea ce ar putea indica un meci agresiv in fata Croatiei.

Croatia se afla pe locul 3 in grupa A de UEFA Nations League, cu 3 puncte in 4 meciuri, 1 victorie si 3 infrangeri. Urmatoarea partida o va juca cu Suedia, echipa de pe locul 4, cu 0 puncte dupa primele 4 meciuri. In cazul unei victorii, Croatia va continua si anul viitor in grupa A. In caz contrar, vom vedea o lupta de la distanta intre Croatia si Suedia pentru mentinerea in grupa A UEFA Nations League.

Croatii, la fel ca turcii, au acumulat destul de multe cartonase galbene pana in prezent: 10. Media de faulturi, de asemenea, este una ridicata: 11,5 per meci.

Meciul zilei Turcia vs Croatia – 11.11.2020 – cine arbitreaza?

Arbitrul acestei partide este slovenul Slavko Vincic. Cel mai recent meci pe care l-a arbitrat a fost Scotia vs Israel, un meci in care a acordat 2 cartonase galbene si 1 penalty. Tot el a fost la centru si in cadrul Ungaria vs Finlanda, un meci mai agresiv, unde a aratat in total 5 cartonase galbene.

Avand toate aceste date la indemana, mi-am format o idee despre pronosticul pe care il voi juca diseara la partida dintre Turcia si Croatia. Partenerii nostri de la Unibet ne ofera cea mai buna cota pentru pronosticul ales.