Meciul zilei – Nice vs Slavia Praga 26.11.2020

Meciul zilei - Nice vs Slavia Praga 26.11.2020 / sursa foto: Look Sport
Meciul zilei - Nice vs Slavia Praga 26.11.2020 / sursa foto: Look Sport

Meciul zilei – Nice vs Slavia Praga 26.11.2020

In aceasta seara, incepand cu ora 22:00, Slavia Praga se deplaseaza la Nice, pentru etapa 4 din Europa League. Meciul se va desfasura pe arena Allianz Riviera din Nice si va fi transmis in Romania de Telekom Sport.

Nice se afla in fata unui meci foarte important pentru a continua in Europa League. Au 3 puncte in primele 3 meciuri, dar toata grupa este foarte echilibrata. Golaverajul este unul negativ, 5 goluri marcate si 9 primite. Au cea mai slaba defensiva din grupa C si de asta poate profita Slavia Praga. Nice a avut parte de un eveniment neplacut, la capatul careia 10 oameni au fost infectati cu COVID-19. Este neclar ce jucatori au fost infectati, insa Patrick Vieira va incerca sa alinieze cel mai bun prim 11.

Nice – posibil prim 11: Benitez; Pelmard, Bambu, Daniliuc; Lotomba, Schneiderlin, Lees Melou, Nsoki; Lopes, Dolberg, Gouiri

Slavia Praga merge in Franta cu un moral foarte ridicat. Conduc grupa C din Europa League si vin dupa o victorie categorica in campionat, 0-6 cu Opava. Au un golaveraj egal pana acum, 5 goluri marcate, 5 primite, insa victoria din tur cu Leverkusen ii plaseaza pe prima pozitie. Kuchta, marcatorul dublei din meciul cu Nice, dar si din cel cu Opava, este foarte probabil sa fie pe teren din primul minut.

Slavia Praga – posibil prim 11: Kolar; Masopust, Zima, Kudela, Boril; Holes, Sevcik; Sima, Stanciu, Olayinka; Kuchta

Meciul zilei – Nice vs Slavia Praga 26.11.2020 – ce jucam?

Slavia Praga este una dintre cele mai agresive echipe din aceasta editie de Europa League. Acestia au incasat 11 cartonase galbene pana acum, in cele 3 partide disputate. Nice, pe de cealalta parte, este ceva mai “cuminte” cu doar 8 cartonase galbene incasate.

Arbitrul acestei partide este suedezul Glenn Nyberg. El a oficiat un singur meci din aceasta editie de Europa League: CFR Cluj – Young Boys Berna. In acea partida a aratat 3 cartonase galbene; 2 pentru CFR Cluj si unul pentru elvetienii de la Young Boys.

Avand aceste informatii la dispozitie, acum, Unibet ne ofera cea mai buna cota pentru linia de cartonase pe care am ales-o.