Meciul zilei la pariuri de azi 14.05.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi 14.05.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan o confruntare din cadrul competitiei Tennis Point Exhibition Series (Germania), unde germanul Altamaier il întâlnește pe sirianul Naw Hazem.

Info pronostic:
  • Pentru acest meci am ales sa mizez pe o victorie scurtă a germanului, in 2 seturi la o cotă de 1.51 oferita de Betano, care va transmite si live acest meci.
  • Altamaier, numărul 217 ATP este favorit clar sa castige acest meci împotriva. Joacă împotriva unui jucător din Siria necunoscut si fara un nume in tenis.
  • Germanul in vârstă de 21 de ani este intr-o formă bună la acest turneu. A înregistrat 6 victorii si 2 înfrângeri, ambele suferite împotriva compatriotul său mai bine clasat, Hanfmanm.
  • De partea cealaltă, sirianul in vârstă de 20 de ani, a inregistrat 4 victorii si 4 înfrângeri.
    In 3 dintre cele 4 victorii a fost favorit sa câștige, adversarii săi fiind si mai slabi decat el.
  • Singura surpriză a fost victoria la limită împotriva germanului Haerteis, care totusi nu trece deloc printr-o forma buna la acest turneu.
  • Nu cred ca Naw îi va pune probleme adeversarului său in acest meci. Totusi este un meci fără o miză importantă, asa ca trebuie sa fim precauți si sa nu mizăm mai mult de 10% din buget.

Meciul zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!