Meciul zilei la pariuri de azi – 27.05.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi – 27.05.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan confruntarea dintre Leipzig si Hertha, unde mizăm pe un pariu pe cornere la Betano.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este peste 2.5 cornere Hertha la o cota de 1.70. Am ales acest pronostic, deoarece consider ca este o linie destul de mică. Astfel este ușor de depășit de o echipă precum Hertha, care are o medie ridicată de cornere pe meci.
  • Luăm de exemplu ultimele 10 meciuri jucate de Hertha și vedem următorele cifrele la capitolul cornere cornere: 4 cornere cu Union Berlin; 5 cu Hoffenheim; 3 cu Bremen; 5 cu Dusseldorf; 5 cu Koln; 8 cu Paderborn; 10 cu Mainz; 8 cu Schalke in cupă si 3 tot cu Schalke in campionat si 4 cu Wolfsburg.
  • Vedem astfel ca in toate cele 10 meciuri Hertha a avut minin 3 cornere.
  • Mai mult de atât, in 3 din ultimele 4 meciuri directe, Hertha a avut minin 3 cornere cu Leipzig.
  • Un ultim exemplu pe care vreau sa il evidențiez este faptul ca în 7 din ultimele 10 meciuri, echipele care au evoluat contra lui Leipzig au avut minin 3 cornere.

Meciul zilei se poate paria la Betano!
Iată 3 motive pentru a-ți deschide cont: 

1. Primești pana la 500 RON gratis la prima depunere.

2. Beneficiezi de cea mai bogată ofertă de pariuri, cele mai profitabile fiind pariurile speciale, pe care nu le poți gasi la altă casă de pariuri.

3. La Betano poți cere un pariu pe care vrei sa pariezi, daca nu este disponibil in oferta de pariuri.

>> DESCHIDE CONT AICI <<