Meciul zilei la pariuri de azi – 27.04.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei la pariuri de azi – 27.04.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan un meci de tenis de masă, confruntarea dintre Derevynskyi si Solomko, din cadrul turneului Setka Cup din Ucraina.

Info pronostic:

  • Pentru această confruntare dintre cei doi ucrainieni am ales sa mizez pe Derevynskyi, la o cotă de 1.87 oferita de Betano.
  • Acesta traversează o perioadă extraordinară, cu 10 victorii consecutive; 8 dintre ele le-a câștigat cu scorul de 3-0, iar celelate 2 cu scorul de 3-1.
  • Cele 10 meciuri au fost jucate recent, pe 20, respectiv 21 martie, astfel ca forma lui ar trebui sa rămână in continuare constantă.
  • Această performanță nu a mai fost atinsă pana acum de nici un jucător de la acest turneu. Așadar seria aceasta pozitiva ar trebui sa il ambitioneze sa o îmbunătățească.
  • Solomko nu pare un adversar pe măsura lui, chiar daca cotele sunt egale. Acesta nu a mai jucat meci oficial de la sfârșitul lunii trecute, iar acest lucru cred ca va fi un dezavantaj pentru el.
    Are doar 10 meciuri oficiale in acest an, dintre care 6 au fost pierdute.
  • De partea cealaltă, Derevynskyi cred va fi mult mai focusat asupra jocului. Zic asta pentru ca ajucat luna aceasta 33 de meciuri, 21 dintre ele reușind sa le câștige.

Meciul zilei de azi se poate paria la Betano! Agențiile stradale s-au inchis. E timpul sa treci si tu pe online pentru a face profit alaturi de echipa GntTips!
Click aici pentru a deschide cont si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!