Meciul zilei la pariuri de azi – 23.05.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi – 23.05.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan o confruntare din Bundesliga, Paderborn vs. Hoffenheim, unde mizăm pe un pariu pe cartonașe oferit de Betano.

Info pronostic:
  • Hoffenheim este o echipă cu o medie scăzută de cartonașe, nu practică un fotbal dur, iar acest lucru s-a vazut si din punct de vedere statisic in acest sezon.
  • In ultimele 10 meciuri oficiale, toate jucate anul acesta Hoffenheim a avut următorele statistici la capitolul cartonașe:
    2 cu Hertha, 1 cu Schalke, 0 cu Bayern, 4 cu Monchengladbach, 2 cu Wolsfburg, 3 cu Freiburg, 1 din nou cu Bayern in cupă, 3 cu Leverkusen, 2 cu Bremen si 2 cu Frankfurt. Vedem astfel ca in 7 din cele 10 meciuri, Hoffenheim nu a avut mai mult de 2 cartonașe.
  • Mai mult de atât, in meciul din tur câștigat pe teren propriu de Hoffenheim cu 3-0, jucătorii gazdă nu au primit nici un cartonaș.
  • Având in vedere ca este si un meci fara spectatori, tensiunea din teren ar trebui sa fie mult mai mică. Astfel comportamentele nesportove ar trebui sa fie si ele mai rare.

Meciul zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!
PROMOȚII de făcut bani pe Bundesliga: 

COTĂ 35 la meciul Bayern – Frankfurt ➡️ Click aici pentru a juca cota 35!

COTĂ 45 la meciul Mainz – Leipzig ➡️ Click aici pentru a juca cota 45!

Pariu GRATIS de 10 RON FĂRĂ depunere la Betano ➡️ Click aici pentru a revendica!