Meciul zilei la pariuri de azi – 23.04.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei la pariuri de azi – 23.04.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan un meci de baschet din Taiwan, confruntarea dintre Youlon si Taiwan Beer, unde mizăm pe un pariu pe puncte, oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 12:00. Este al 2-lea joc din finala campionatului din Taiwan. Primul joc a fost castigat la limita de Youlon, desi Taiwan Beer era favorită având o cota de 1.30 la victorie.
  • Si in acest meci, desi joaca in deplasare cei de la Beer au o cota 1.40. Desi este echipa mai valoroasă eu consider ca este supra-evaluată de casele de pariuri.
  • Asadar mergand pe această premisă, mizam pe următorul pronostic “sub 89.5 puncte Taiwan Beer” la o cota de 1.67 oferită de Betano.
  • Statistic vorbind, in 6 din cele 9 meciuri directe oaspeții din acest meci nu au reușit sa depășească această linie. Mai mult de atat, nici in ultimele 9 meciuri nu reușit sa sa treaca de această linie.
  • Avand in vedere ca este si un meci din cadrul finalei, nu cred ca echipele vor risca foarte mult. Mizez pe un joc prudent si nu cred ca se vor marca multe puncte.

Meciul zilei de azi se poate paria la Betano! Agențiile stradale s-au inchis si e timpul sa treci si tu pe online pentru a face profit alaturi de echipa GntTips!
Click aici pentru a deschide cont si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!