Meciul zilei la pariuri de azi 13.05.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi 13.05.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan o confruntare din baschet feminin. Taipower o întâlnește pe teren propriu pe Cathay Life, intr-un meci din prima ligă din Taiwan.

Info pronostic:
  • Pentru acest meci am ales sa mizez pe un pronostic care din punct de vedere statistic, ar trebui sa ne dea speranțe la un bilet câștigător.
  • Sub 98.5 puncte marcate de Cathay Life pare o linie puțin cam sus, iar cota de 1.87 oferită de Betano este una atractivă.
  • Diferența de valoare dintre cele două echipe este clară si vizibilă, Cathay având 4 victorii consecutive, in timp ce Taipower are 4 înfrângeri consecutive.
  • Având in vedere această diferență, logica ar fi ca fetele de la Cathay “sa le dea cu terenul in cap”. Eu însă am ales sa abordez logica inversă a acestei afirmații. Tendința oricărei echipe mai bună decat adversarul este “sa o lase mai moale”, atunci cand avantajul este unul considerabil. Văd un meci in care, Cathay se va desprinde in prima parte a meciului, iar pe final nu va mai forța.
  • Statistic vorbind, in toate cele 4 victorii din acest sezon, fetele de la Cathay Life nu au marcat mai mult de 93 de puncte. Una dintre aceste victorii a fost chiar împotriva celor de la Taipower, intr-un meci jucat acum cateva zile. Scorul a fost de 65-93.
  • De partea cealaltă, Taipower nu a suferit nici o înfrângere in care sa primească mai mult de 93 de puncte.

Meciul zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!