Meciul zilei la pariuri de azi – 01.05.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei la pariuri de azi – 01.05.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan confruntarea dintre Smolevichi si Energetik-BGU, unde mizăm pe un pariu pe cornere.
Meciul începe la ora 16:00 si face parte din cadrul etapei a 7-a din Vysshaya Belarus.

Info pronostic:

  • Dupa cum va spuneam, pentru acest meci am ales sa mizez pe un pariu pe cornere oferit de 888 Sport. Sub 6.5 cornere Energetik-BGU la o cota de 1.50 pare un pariu realizabil in opinia mea.
  • In cele 6 meciuri oficiale din acest sezon jucate de Energetik a avut următorele cifrele la capitolul cornere: 2 cu Neman, 6 cu Gorodeja, 6 cu Zhodino, 5 cu Minsk, 3 cu Rukh Brest si 7 cu BATE Borisov.
  • Deși are o medie buna de cornere, doar intr-un singur meci a reușit sa aibe mai mult de 6 cornere. Noi sperăm ca in acest meci sa nu se întâmple acest lucru si sa bifăm un nou pariu câștigător.

Update: 

  • Din pacate, cei de la 888 Sport au modifcat linia pe cornere scăzând-o la 4.5 la pariul propus mai sus.
  • Așadar, ca sa nu va ofer un pariu pe care sa nu il puteți paria in prealabil, am decis sa va recomand un al pronostic pentru meciul zilei de azi. Totuși, recomandarea de mai sus o puteți juca pe live, asta dacă va fi disponibilă linia de 6.5 cornere.
  • Schimbăm echipa si mizăm pe sub 5.5 cornere Smolevichi la o cota de 1.52.
  • In cele 6 meciuri oficiale jucate de Smolevichi in acest sezon au avut următorele cifrele la capitolul cornere; 3 cu Din. Minsk; 3 cu Belshina; 3 cu Soligorsk; 5 cu Vitebsk; 2 cu Isloch Minsk si 5 cu Brest.
  • Vedem astfel, ca in nici un meci de până acum jucat în campionat nu a avut mai mult de 5 cornere, iar pe acest mizam si noi in aceasta partidă.

Meciul zilei de azi se poate paria la 888 Sport! Agențiile stradale s-au inchis si e timpul sa treci si tu pe online pentru a face profit alaturi de echipa GntTips!
Click aici pentru a deschide cont si primești un bonus de 1000 RON la prima depunere!