Meciul zilei Huesca vs Eibar – La Liga 07.11.2020

Meciul zilei Huesca vs Eibar - La Liga 07.11.2020
Meciul zilei Huesca vs Eibar - La Liga 07.11.2020

Meciul zilei Huesca vs Eibar – La Liga 07.11.2020

In aceasta dupa-amiaza, cu incepere de la ora 15:00, Eibar merge in deplasare la Huesca, intr-un meci ce se anunta foarte disputat. Inainte de partida din runda a 9-a, Huesca se afla pe locul 19, cu doar 5 puncte. Eibar se pozitioneaza putin peste linia de retrogradare, locul 15 cu 8 puncte acumulate. Partida poate fi vizionata in Romania pe Look Sport + si Telekom Sport.

Desi se afla pe un loc slab in clasament, Huesca este o echipa foarte agresiva, avand o medie de 16,63 faulturi per meci. Totodata, media de faulturi obtinute este mare, ceea ce pune accent si mai tare pe agresivitate: 14,63 faulturi in meci.

Lista de indisponibili a celor de la Huesca pentru aceata partida e destul de mare: Lopez, Okazaki, Rico si Valera.

Eibar, desi momentan deasupra liniei de retrogradare din La Liga, are un parcurs oscilant. Singura surpriza de pana acum, a fost victoria in deplasare la Sevilla, scor 0-1. Au provocat in medie 13,75 faulturi per meci pana acum. Totodata, au fost faultati in medie de 11,25 ori in meciurile disputate din La Liga.

Meciul zilei Huesca vs Eibar – La Liga 07.11.2020 – ce pariem?

Dupa cum spuneam in introducerea articolului, ma astept la un joc destul de incarcat, de agresiv. Cele doua echipe isi vor juca sansa si vor incerca sa acumuleze cat mai multe puncte pentru mentinerea in La Liga. Nu voi miza pe un pronostic pe cartonase, insa voi merge pe linia de faulturi.

Partenerii nostri de la Betano ne ofera cea mai buna cota pentru aceasta linie de faulturi. Urmariti-mi activitatea si pe Facebook, pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre meciurile din weekend, Champions League sau Europa League!