Meciul zilei Fortuna Dusseldorf – Sandhausen 21.11.2020

Meciul zilei Fortuna Dusseldorf - Sandhausen 21.11.2020
Meciul zilei Fortuna Dusseldorf - Sandhausen 21.11.2020

Meciul zilei Fortuna Dusseldorf – Sandhausen 21.11.2020

In etapa a 8-a din Bundesliga 2., Fortuna Dusseldorf primeste vizita celor de la Sandhausen. Partida va incepe de la ora 14:00, insa nu poate fi vizionata pe teritoriul Romaniei. Se anunta o partida echilibrata, avand in vedere situatia celor doua echipe inainte de acest meci.

Dusseldorf porneste ca favorita caselor de pariuri, insa Sandhausen poate astazi sa sparga ghinionul si sa castige primul meci in deplasare dupa o perioada de seceta.

Fortuna Dusseldorf nu are cel mai bun start de sezon, ocupand doar locul 13, acumuland 8 puncte pana in prezent. Nici golaverajul nu este foarte stralucit: 7 goluri primite si 10 marcate. In ultimele 5 partide au un bilant mai mult negativ: doua infrangeri, doua egaluri si doar o victorie. Totusi, Dusseldorf acasa nu au pierdut pana acum. Poate fi un semnal destul de important pentru cei de la Sandhausen.

Sandhausen se afla in imediata apropiere a celor de la Dusseldorf. Se afla la egalitate de puncte, dar sunt pe locul 12, datorita golurilor marcate. Se gasesc intr-o situatie similara cu cei de la Dusseldorf, avand in vedere ca in ultimele 5 partide au 2 infrangeri, 2 egaluri si o victorie. Sandhausen nu a castigat niciun meci din ultimele 3, disputate in deplasare.

In ultimele 5 partide dintre cele doua echipe, bilantul este in favoarea oaspetilor. Dusseldorf a castigat 2 partide, iar Sandhausen 3. Niciun egal nu s-a inregistrat in aceasta perioada, desi vorbim de meciuri disputate din 2013 pana in prezentul apropiat.

Meciul zilei Fortuna Dusseldorf – Sandhausen 21.11.2020 – Ce jucam?

Fortuna Dusseldorf este destul de agresiva in acest start de sezon, obtinand 18 cartonase, in 7 partide. Asta inseamna o medie de 2,57 cartonase per meci, clasandu-se pe locul 5 in acest top.
Sandhausen, ca cei de la Dusseldorf, sunt agresivi, obtinand 21 de cartonase in 7 partide. O medie de fix 3 cartonase per meci, fiind la egalitate in acest top cu Karlsruher.
Stiind aceste detalii, Betano ne ajuta cu o linie foarte buna la pariul privind totalul cartonaselor in meci, unde si cota este una pe masura.