Meciul zilei – FCSB va avea misiune foarte grea cu Guimaraes – 22.08.2019

743
Meciul zilei

Meciul zilei – FCSB va avea misiune foarte grea cu Guimaraes – 22.08.2019

Acum doua seri, cei de la CFR ne-au bagat banii in buzunar inca din minutul 53 cand am mizat pe cornere si speram ca la fel de usor va sta situatia si in partida de astazi a celor de la FCSB.

Partida dintre FCSB si Guimaraes are loc astazi si va fi transmisa in direct de catre cei de la ProTV. Lovitura de start va fi la ora 21:30 si meciul se va desfasura la Giurgiu.

FCSB pleaca din postura de outsider

  • Probabil ca daca FCSB venea in aceasta partida de playoff de Europa League cu cate victorii sub centura in campionat si cel mai important, cu un antrenor care sa stie sa mentina corabia constanta si sa gestioneze situatia, probabil ca cel putin, pe “teren propriu” la Giurgiu, ar fi fost favoriti in meciul tur al acestei duble manse.
  • Guimaraes a aratat in aceste calificari europene ca are un atac care nu iarta echipele slabe si defensivele neglijente. Ei bine, FCSB a luat multe goluri de la Sporting Lisabona, Stuttgart sau Manchester City in ultimii ani in Europa, insa mi-e putin teama ca si Guimaraes sa nu-si adauge numele pe aceasta lista de echipe care au spulberat FCSB.
  • Referitor la ce am anticipat mai sus, vom vedea in seara aceasta, insa ce e cert e faptul ca ma astept la o partida cu destule goluri. In ceea ce priveste echipele, in ultimele 20 de partide oficiale, FCSB are o medie de 7.95 suturi pe spatiul portii (total in partida). De partea cealalta, gruparea portugheza se poate lauda cu o ofensiva mai impresionanta, cu o medie de 9.35 suturi pe poarta per partida.
Pronostic: Peste 7.5 suturi pe poarta in meci

Meciul zilei

Info: Pariul se gaseste astfel -> Meniul de sus -> Speciale, apoi FCSB – Guimaraes. Alta casa de pariuri ce ofera acest pariu ar fi Winner, la o cota de 1.65.

Deschide cont acum la SUPERBET si profita de 3 bonusuri de 500 RON!

Multa bafta si pariati responsabil!