Meciul Zilei din Hochei

ponturi hochei

Buna ziua prieteni, avem o perioada foarte buna cu 12 Win Consecutiv si un Lost, astazi Meciul Zilei vine din Hochei. Austria, Innsbruck-Salzburg, ora 18.30.

Informatii meci:

  • Gazdele se afla pe locul 9 din 11 si presteaza un joc bun in ultimul timp, 3 victorii in ultimele 3 meciuri. Acasa nu se descurca stralucit Innsbruck, o singura victorie si 4 infrangeri in ultimele 5 meciuri. Boivin si Broda sunt 2 jucatori esentiali de la gazde, tot jocul echipei se muleaza pe ei. Innsbruck se descurca foarte bine in ofensiva, defensiva este cea care o atarna in josul clasamentului, o defensiva greoaie si cu jucatori parca lipsiti de concentrare in unele momente ale jocului. Oaspetii se afla pe primul loc, avand 7 victorii si o infrangere, golaveraj 34-18 si 19 puncte.
  • Salzburg in acest moment este cea mai in forma echipa si echipa care presteaza un hochei de calitate, mai ales in deplasare, acolo unde are 5 victorii in ultimele 5 meciuri.
  • Salzburg are cel mai bun atac si a doua defensiva din campionat, liniile ofensive isi fac treaba foarte bine si echipa marcheaza minim 3 goluri pe meci.
  • Raffl si Herbiurger sunt doi dintre cei mai buni jucatori din campionat si ei vin de la Salzburg, doi jucatori completi care isi ajuta echipa cu golurile si pasele lor.
  • Contrar asteptarilor Innsbruk are 3 victorii in ultimele 3 meciuri cu Salzburg dar acest lucru o sa se schimbe astazi.
  • Oaspetii au o forma excelenta, jucatorii sunt in forma maxima, mai ales cei din ofensiva.
  • Motivarea, forma si valoarea ma face sa inclin spre victoria celor de la Salzburg in OT(Prelungiri).

Cota este de 1,50 si o gasiti la 2 case de pariuri online, Sportingbet si Netbet.

Am ales sa plasez la Sportingbet si te invit si pe tine, CLICK AICI.

Sunt cele mai mari in acest moment de pe piata, la restul caselor cota se invarte in jur de 1.35-1.40.

Va invit sa plasati aceasta recomandare si sa profitati de cota de 1.50.

Cu siguranta cota o sa scada foarte mult pe parcusul zilei.

Succes!