Meciul zilei din hochei – 28.03.2020

ponturi hochei

Meciul zilei din hochei – 28.03.2020

Meciul zilei din hochei – 28.03.2020 vine din Belarus, de la meciul al doilea al finalei campionatului Extraleague, dintre Yunost Minsk si Soligorsk.

Yunost Minsk

Calificare lejera pentru Yunost Minsk, cea care este favorita la castigarea titlului. Nu ar fi pentru prima oara cand reuseste asta. Ea a reusit in prima partida a finalei sa joace la nivel inalt, dovada si diferenta de scor. 5-1 a fost scorul ieri, atunci cand a evoluat tot in rolul echipei gazda. A fost pentru a treia oara consecutiv cand se bucura de succes, luand in calcul si meciurile din semifinale, cu Molodechno.

Soligorsk

S-a chinuit mult sa ajunga pana in acest puncte. Soligorsk a reusit in semifinale sa o lase acasa pe Neman Grodno, o abonata si ea la fazele superioare. A facut lucrul acesta dupa meciul decisiv, pe care l-a jucat pe terenul rivalei. Pana la urma Kambovich a dat lovitura de gratie in cea de-a treia repriza.

Insa, are mult de tras daca vrea sa impinga in mai multe meciuri aceasta finala. Asa cum am spus si anterior, ea s-a prezentat slab in partida inaugurala. 1-5 este clar o diferenta mare, iar singura solutie este sa se apere mai bine.

Cert este ca Soligorsk nu are deloc amintiri placute din meciurile de pe terenul lui Yunost Minsk, in fata careia a pierdut toate cele trei intalniri din 2020. Am ales sa merg din nou pe mana echipei favorite, ceea ce este si alegerea pentru meciul zilie din hochei – 28.03.2020.

Meciul zilei din hochei – 28.03.2020

JOACA SI TU MECIUL ZILEI LA HOCHEI – 28.03.2020 SI AI BONUS 500 RON