Meciul zilei din Hochei 24.09.2019

ponturi hochei

 

Buna ziua, va ofer Meciul zilei.
Hochei, Finlanda.
Tappara-Karpat, ora 18.30.

Informatii meci:

Un adevarat derby prieteni acest meci, se intalnesc doua dintre cele mai bune si cele mai importante echipe din Finlanda.
Karpat este finalista sezonului trecut din Play-Off, pierduta din pacate DRAMATIC, in meci decisiv cu Hameenlinna, acasa la Tappara, pierzand cu scorul de 1-2 in OT, un meci incredibil de spectaculos si un meci in care doar Karpat a existat pe teren, doar ghinionul maxim si portarul incredibil, Larmi, care a facut un joc senzational, a facut sa nu castige Karpat meciul decisiv si un nou titlu.
Tappara a ajuns pana in Semifinale in Play-Off, pierzand fara drept de apel contra celor de la Hameenlinna, cu scorul de 2-4 la meciuri.
Tappara si Karpat sunt vecine de clasament, Locul 1(Tappara) contra locului 2(Karpat), ambele joaca un hochei de calitate in acest moment si sunt la turatie maxima, cele doua echipe pana in acest moment nu au pierdut nici un meci.
Tappara are 5 victorii din 5 meciuri, o victorie in OT si golaveraj spectaculos, 22 de goluri marcate si 9 primite avand 14 puncte.
Karpat are tot 5 victorii, dar 2 in OT si golaveraj 15-8 si 13 puncte.
Tappara practica un joc ultra ofensiv si un joc letal pe finalurile de perioada, mereu preseaza si reuseste sa marcheze foarte des dupa min 15 ale celor trei perioade, acest lucru demonstreaza tarie si forta fizica, o echipa care joaca agresiv si primeste multe minute de penalizare.
Tappara are un lot foarte bun si s-au intarit serios fata de sezonul trecut, dorinta conducerii fiind finala Play-Off si implicit castigarea.
Se anunta o arena infierbantata si pregatita sa-si impinga echipa spre victoria, toate bilete fiind vandute pe arena Tampere Ice Stadium.
Jucatorii gazdelor sunt in format maxima si acest lucru se observa in fiecare meci jucat, jucatori ca Levtchi, Kuusela, Morley, sunt jucatori care oricand pot face diferenta si produce un gol sau o pasa de gol.
Personal, imi place foarte mult de Francezul Bertrand, un atacant perspicace care are intuitia in sange, un Inzaghi al ghetii, un jucator nou transferat de la Fribourg, dar care deja s-a integrat in echipa, avand 3 goluri si 3 pase de gol.
Karpat este schimbata fata de sezonul trecut, jucatori noi, jucatori buni care s-au integrat in echipa si parca joaca de o vesnicie impreuna, defensiva ce pare putin slabita.
Karpat in acest inceput de sezon a aratat slabiciuni in defensiva, una care inca se cauta, echipa primind in general ¾ goluri pe meci, noroc cu jucatorii din ofensiva.
Portarul celor de la Karpat este foarte bun, Annunen, un portar cu reflexe foarte bune, dar sa vedem daca o sa joace in acest meci pentru ca meciul anterior a iesit in minutul 11 accidentat, fiind inlocuit de Rybar, antrenorul in presa locala a lasat de inteles ca este posibil sa joace, sa il forteze, orice s-ar intampla, acest lucru este un minus mare, rezerva nu este in forma buna si daca o sa joace portarul titular putin accidentat o sa aiba viata grea cu jucatorii ofensivi de la Tappara.
Karpat nu a scos in evidenta vre-un jucator pana acum care sa faca diferenta in fiecare meci, se bazeaza foarte mult pe jocul echipei si pe benzile pline de viteza, aici castiga cam toate meciurile si cred ca antrenorul celor de la Tappara a observat si si-a facut planul de joc.
Ma astept ca jucatorii ofensivi de la Tappara sa si faca treaba si sa profite de defensiva greoaie a celor de la Karpat si cu siguranta vor incerca poarta din orice pozitie data fiind situatia portarului de la Karpat.
Nu cred ca jucatorii de la Karpat pot rezista presiunii exercitate de linia a doua ofensiva a celor de la Tappara si mai ales dupa minutul 15 ale celor trei perioade cand cei de la Tappara forteaza maxim jocul, in stilul celor de la Capitals(NHL).
Ultimele 2 meciuri au fost castigate fara drept de apel de cei de la Karpat, acasa si deplasare, 4-2 si 1-5, doua jocuri in care Tappara a ratat si Karpat a marcat la fiecare sansa, imi este greu sa cred ca acest lucru se poate intampla iar.
Recomandarea este: Tappara castiga meciul Full Time.


Cota 2.15 la Fortuna.

Succes!