Meciul zilei din handbal : Steaua – Dinamo – 16.10.2019

ponturi handbal

Steaua – Dinamo, un nou derby, noi ambiții, aceeași rivalitate la cote înalte.

Sala Sporturilor din Chiajna este gazda unui nou ” El Clasico ” de handbal, de această dată.

In primul rand, vreau sa amendez lipsa de reacție a televiziunilor, a presei în general asupra performanțelor uriașe pe care Dinamo le face in Champions League la ora actuală și abia dacă vedem pe ici-colo o știre aruncată în scârbă.

Ba mai mult, la meciurile lui Dinamo de pe DigiSport parca se comentează împotriva acestora. Ba ca ne asteptam la o replica mai puternică a adversarului și că nu înțeleg cum joaca așa slab, ba ca nu știu ce.

Dragilor, tu ca echipă îți poți face adversarul sa joace slab. Asta nu scuza cu nimic lipsa voastră de reacție sau unele gesturi de rea credință pe care le îndreptați asupra acestor performante europene ale ROMÂNIEI.

Revenind la meciul in sine, sunt convins că militarii vor face absolut orice sa profite de volumul mare de meciuri al dinamoviștilor din ultima perioada și să câștige azi.

Totuși, lotul câinilor nu este deloc de neglijat. Este, probabil, cel mai bun lot pe care l-a avut vreo echipă din România de când mă uit eu la handbal masculin.

Încerc să mă gândesc dacă lotul lui Constanța care învingea Barcelona ar putea fi comparat dar nu cred, sincer.

Dinamoviștii au clar prima șansă aici, indiferent de volumul de meciuri pe care îl au.

Totuși, un derby cu o eventuală prezenta a galeriei steliste la meci poate face mai echilibrată partida, orgoliile dintr-un derby au făcut tot timpul ca valorile sa se echilibreze.

Cu o tensiune mare pe banca tehnică a Stelei care e pusă sub o oarecare presiune după înfrângerea de la Turda, e drept, la un singur gol dar tot infrangere e, precedată de o alta cu Baia Mare pe teren propriu la capătul unui meci dominat cap-coada de maramureșeni, Steaua se vede nevoita sa bata un Dinamo într-o formă maximă.

Mă aștept la tensiuni, la faulturi dure, Dinamo e obișnuită în acest ritm din Champions League, acolo unde primește destul de multe eliminări, cred ca Serbu și Vasilescu vor fi destul de des nevoiți să elimine cate un om de ici-colo pentru două minute.