Meciul zilei din handbal : Dinamo – Steaua – de la Razvan – 08.05.2019

” Pentru suporteri, chiar daca meciul nu are miza ! ”

Acesta este sloganul pe care se axeaza dinamovistii inaintea acestui meci cu Steaua. Intr-un meci in care indiferent de rezultat, Dinamo va juca finala impotriva celor de la Dobrogea Sud, ” dulaii ” vor juca pentru spectatorii prezenti in arena complexului din Stefan cel Mare fara presiunea rezultatului.

Va fi un antrenament excelent inaintea finalei care incepe in doar cateva zile. Cu siguranta Constantin Stefan va rula tot lotul insa daca scorul va fi echilibrat, va incerca scheme prin care sa repete situatii clare, situatii concludente in vederea finalei cu dobrogenii.

Steaua vine in Stefan cel Mare fara nicio miza, debusolata, in urma unui sezon foarte incarcat, cu Seha League, Cupa Romaniei si meciuri in campionat insa cu o mare deziluzie, nu va juca finala. Cu siguranta jucatorii care mai au contract cu Steaua nu vor trage tare aici. De ce sa imi rup eu picioarele, daca-s jucator la Steaua, sa trag tare, doar sa ma accidentez si sa nu joc la viitoarea mea echipa? Nu spun ca vor face non-combat insa cu siguranta nu vor trage precum ar fi un meci decisiv.

Un alt aspect important este faptul ca la capitolul ” poarta ” , militarii stau extrem de prost, ambii portari sunt accidentati.

Dinamo este intr-o forma foarte buna si ar trebui sa fie antrenamentul perfect inaintea finalei. Chiar daca tot lotul va fi rulat, ” dulaii ” ar trebui sa castige aici. Cota este una destul de buna, 1.67 pe Betano. Mizam 9/10 pe acest meci.