Meciul zilei din fotbal vine din Rusia 06.11.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal vine din Rusia 06.11.2020

Salutare tuturor prieteni! Am dat un scroll pe oferta agentiilor online si am gasit o confruntare interesanta. Meciul zilei din fotbal vine din Premier League, Rusia, acolo unde Sochi si Ufa se vor infrunta.

In fiecare zi trebuie sa fim atenti si sa analizam cu atentie evenimentele. Pentru astazi am gasit o confruntare interesanta ce se va disputa la ora 18:00. In acelasi timp, va sfatuiesc sa nu uitati de celelalte articole utile de pe site-ul comunitatii. In acest weekend vom avea parte de foarte multe surprize. 

Meciul zilei din fotbal vine din Rusia – Ufa spre B!

Conform agentiilor online, Sochi porneste ca favorita in confruntarea din aceasta seara. Desigur, daca ne vom uita in situatia din clasament, o sa observam ca totul este normal. Dupa 13 etape disputate, Sochi se afla pe pozitia a 6-a in clasamentul din Rusia. Dupa doua infrangeri in deplasare, in fata granzilor Zenit si Dinamo Moscova, a venit si victoria de pe teren propriu. In ultima etapa acestia s-au impus cu scorul de 2-1 in fata Lok. Moscova. Drept urmare, au bifat a 3-a victorie pe teren propriu, acolo unde au mai remizat de 3 ori.

Oaspetii din aceasta seara sunt intr-o situatie foarte complicata. Au 9 infrangeri in 13 etape, iar defensiva este efectiv fara reactie in acest sezon. Au incasat 26 de goluri si au marcat doar 7 goluri. Au pierdut 4 confruntari in ultimele 5 etape, avand o serie de 3 infrangeri la rand. In acest sezon, Ufa este o formatie fara orizont si imi este greu sa cred ca isi pot reveni. Cel mai probabil vor incerca sa abordeze jocul din punct de vedere defensiv, insa o sa le fie foarte greu.

Sochi a pierdut in acest sezon doar in fata granzilor, astfel ca in astfel de confruntari au nevoie de punctele puse in joc. Ca nivel este mult peste adversara de astazi, astfel ca ma astept sa obtina victoria.

Plaseaza acum meciul zilei si incaseaza 500 RON bonus – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>