Meciul zilei din fotbal 30.10.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 30.10.2020

Salutare tuturor prieteni. Oferta de astazi nu este una foarte generoasa, astfel ca ne vom limita. Am decis sa va propun un singur evenimente pentru proiectul meciul zilei din fotbal.

Rezultatele din Europa League au fost cu adevarat surprizatoare. Totusi, am reusit pe lista cu recomandari sa avem cateva reusite frumoase. Mergem mai departe pentru ca urmeaza un weekend foarte important. Odata cu weekendul, vom incepe o noua luna, asa ca moralul este unul bun. In weekend-ul trecut ne-am bucurat impreuna de cele mai bune ponturi pariuri de pe site-ul comunitatii.

Meciul zilei din fotbal –  Gâlcă este lider in SuperLiga!

Astazi am selectat un singur evenimente din oferta Betano. Este vorba despre partida din Danemarca dintre Vejle si Randers. Trupa lui Costel Gâlcă ocupa prima pozitie in clasament, dupa 6 etape disputate. Velje are o serie de 3 victorii consecutive, iar pe teren propriu sunt neinvinsi. Antrenorul roman a reusit o performanta incredibila, dupa ce anul trecut a promovat echipa in prima Liga.

Pe cealalta parte, Randers FC nu se regaseste in aceasta editie de campionat. Rezultatele din ultimele etape au fost dezastruase. Echipa vine dupa o serie de 4 infrangeri consecutive, avand un golaveraj negativ. O sa fie cu siguranta un meci dificil pentru ca moralul este scazut. Nu putem tine cont de meciurile directe, ultimul meci oficial intre cele doua s-a disputat in 2018.

Plaseaza cum meciul zilei din fotbal si incaseaza instant 500 RON bonus – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>