Meciul zilei din fotbal 05.08.2020.

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

 

 Meciul zilei din fotbal 05.08.2020.

Salutare tuturor. Azi m-am oprit asupra duelului dintre Inter si Getafe , acesta  fiind primul meci din optimi ce se va desfasura intr-o singura mansa si evident in caz de egalitate vom avea prelungiri. Partida se va juca pe teren neutru in Germania la Gelsenkirchen incepand cu ora 22.00. La centrul terenului vom avea un arbitru de Champions League, englezul Antony Taylor ce detine ecuson Fifa din 2013. In Premier League are o medie de 3,81 cartonase galbene acordate pe meci , iar in Europa media este de 5 pe partida.

Inter

Echipa lui Conte a terminat sezonul pe locul 2 calificandu-se in urmatorul sezon de Champions League direct in grupe. Inter a jucat in acest an un sistem 3-5-2 ofensiv, usor agresiv echipa fiind sanctionata in cele 38 de partide cu 108 cartonase galbene ceea ce a dus la  o medie de 2.84 per meci.

La capitolul faulturi de joc acumuleaza in medie 14 per  partida in Europa si 12 in Serie A. Cei mai sanctionati fotbalisti din lot au fost : Barella, Lautaro, Bastoni, Brozovic si Skiniar care in total au primit 41 de cartonase galbene.

Getafe

Jose Bordalas a reusit sa faca din aceasta echipa, jucand sistemul clasic 4-4-2 o formatie puternica cu un joc placut ochiului  dar foarte agresiva, fiind cea mai dura echipa din top 5 campionate ale Europei deoarece in 38 de partide a incasat 136 de sanctiuni rezultand o medie de 3,58 cartonase galbene pe partida. In campionatul recent incheiat a avut o medie 18.6 faulturi  pe meci , iar in Europa o medie de 16 .

Cei mai sanctionati 5 fotbalisti ai lui Getafe sunt : Nyom 13 sanctiuni , D. Suarez 15, J.Mata 14 , Arambarri 9 si Etxeita cu 7, acumuland impreuna 58 de cartonase galbene .

JOACĂ AICI MECIUL ZILEI LA SUPERBET

  • Astept un meci incins diseara cu un joc mai agresiv din partea lui Getafe, motiv pentru care am ales optiunea de mai sus drept meciul zilei.
Articolul precedentBiletul zilei din fotbal 05.08.2020
Articolul următorPonturi pariuri speciale Liga Campionilor 2020
Nascut si crescut in Bucuresti,pasiunea pentru fotbal am dobandit-o la primul contact cu stadionul.Ca orice pusti iubitor de fotbal care nu a reusit sa faca o cariera in sport,am incercat sa mi ghidez viitorul catre o meserie. In paralel am ramas cu pasiunea pt partea tehnico -tactica , care m-a facut sa ma documentez din punct de vedere tactic fotbalistic.Avand acele informatii am hotarat ca trebuie sa impartasesc cunostintele mele cu oameni care chiar pot profita sa castige un ban in plus ocazional din pariuri sportive.Asa cum era de asteptat. dupa 5 ani in care am oferit zilnic predictii si analize gratuit,am primit sansa de a duce aceasta pasiune la un nivel profesionist fiind cooptat in echipa Gnttips.ro