Meciul zilei din Euroliga : Maccabi Tel Aviv – Steaua Rosie Belgrad – 17.10.2019

ponturi baschet

Meci deschis în Israel, acolo unde Maccabi Tel Aviv primește vizita Stelei Roșii Belgrad.

Deși victorioasă in meciul cu Fenerbache, sârbii s-au văzut înfrânți in ultima partida disputată în ABA contra celor de la Buducnost.

Maccabi a jucat foarte bine la Madrid și doar neșansa a făcut să nu plece de acolo cu doua puncte, au pierdut aproape pe buzzer acea partida.

Mă interesează James Gist in aceasta partidă și cum joaca acesta în meciurile “deschise”.

Când vorbim de meciuri deschise vorbim de apărări care se apără aproximativ. Niciodată Maccabi nu va fi o forță în apărare pentru că jocul lor foarte rapid nu face “casa buna ” cu o apărare foarte puternică.

Ei bine, James Gist este clar un jucător de echipa. Un jucător care se bate foarte bine acolo sub panou și se mișcă foarte bine in perimetru.

In ultimul meci, cel cu Buducnost, a marcat 27 de puncte, a avut 6 recuperări și 6 pase decisive.

In meciul cu Fener, un meci deloc plăcut ochiului pentru spectatorul neutru, meci cu puține puncte, americanul a reușit 11 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

Totuși, când meciul nu de joacă în acel ritm închis precum a fost la Fener, spre exemplu prima etapă de pe terenul celor din Atena, Gist reușește să își facă jocul obișnuit : 22 de puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă.

Într-un meci cu o apărare aproximativa precum cea a israelienilor, atâta timp cât nu intra în foul trouble, linia asta este una bunicică.

Poți juca și tu aceasta recomandare și să încasezi 500 de lei la depunere. Click aici pentru mai multe detalii.