Meciul zilei din baschet vine din Romania – 13.10.2019

ponturi baschet

Un meci care poate fi oricând o finală.

De fapt, nu de mult, chiar în sezonul trecut, cele două echipe se întâlneau pentru a disputa un loc în finala campionatului. Sibiul trecea fara mari emoții de Craiova la acea vreme și avea mai apoi sa piardă finala cu CSM Oradea.

Ei bine, la această oră, in prima etapă, lucrurile stau mult mai interesant față de întâlnirile din sezonul trecut.

In primul rand, forta Craiovei a crescut considerabil prin aducerea lui Tyler Laser, un shooter pur sânge și a lui Pratt, ambii trecând pe la Sibiu în trecutul recent.

Mutari ale oltenilor in aceasta vara :

SOSIRI

Dragoș Diculescu, Bogdan Țîbîrnă, Nikolay Stoyanov, Monyea Pratt, Tyler Laser, Omari Gudul, Russell Byrd, Victor Petrache, Antonio Năsturescu, ultimul venind sub forma de împrumut.

Au plecat : Iuri Fraseniuc, Goran Gajovic, Bogdan Popa

Cea mai importantă achiziție rămâne, poate, faptul că Troupe a rămas la olteni, lucru confirmat și de Pratt. Cel mai important aspect pentru acesta era ca Porter sa continue pentru olteni.

De partea cealaltă, Sibiul și-a pierdut puțin din atleticitate după plecările lui Kevin Hardy și Monyea Pratt.

SCHIMBARI CSU SIBIU IN ACEASTĂ VARA :

Sosiri : Rolland Torok, Barry Stewart, Robert Stan, Jared Jordan, Jordan Chatman, David Engi

Plecări : Wilhelm Brosser, Alex Varga, Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe, Kevin Hardy, Monyea Pratt, Daniel Ewing, Justas Tamulis

Au continuat cu echipa : Dan Fleșeriu (antrenor), Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia, Randal Falker, Isaiah Philmore, Chris Cooper

Bun, ideea este că deși Sibiul pierde câteva recuperări pe meci prin plecarea lui Hardy și a lui Pratt, aduce foarte multa valoare individuala care, daca se încheagă într-un team chemistry bun, va fi o echipă de temut.

I-am văzut deja pe Sibiu în Supercupa, meci pierdut la Oradea după ce au avut avans mare. Se întâmplă. Început de sezon, nu e problemă.

In altă ordine de idei, Dan Fleseriu sublinia faptul că oltenii vor juca foarte rapid, atacuri scurte. Asta într-un fel avantajează și Sibiul care este in faza de “recunoaștere”.

Totuși, aruncările de 3 puncte la Sibiu în acest an vor fi mai multe, asta e clar. Aproape oricine poate sa arunce din echipa și asta ar trebui sa se vadă încă de aici.

Contrar ultimelor meciuri directe, avem parte de o întâlnire în care ar trebui sa se marcheze destul de mult conform afirmațiilor de mai sus.