Meciul zilei din baschet : Sodertalje – U BT Cluj – 22.10.2019

ponturi baschet

Sodertalje Kings primește vizita lui U BT Cluj-Napoca în prima etapa a grupei G din Fiba Europe Cup.

Meci în care oricare dintre echipe poate să câștige, având în vedere că se joaca in Suedia, acolo unde nordicii joaca un baschet extrem de fluent și foarte deschis.

Au în componenta doi jucători cunoscuți pentru campionatul României, Jonathan Person și Dino Pita, jucători care au colaborat cel mai mult cu BC Mureș, totuși, problemele financiare de la ardeleni i-au făcut să plece de la noi din tara, deși Person a mai rămas o perioada la Pitești.

Echipa Clujului funcționează din punct de vedere ofensiv, totuși, din punct de vedere defensiv încă are probleme, am putut vedea asta in special in meciul din deplasare cu Dinamo, acolo unde a încasat 90 de puncte.

Ar trebui sa avem parte de multe puncte, in special că suedezii, in acest sezon, au schimbat puțin stilul de joc și joacă un baschet rapid, atacuri medii de 15 secunde și dacă le intra la început de meci, Clujul are capacitatea de a se ține după ei fără probleme la ce jucători cu experiență au.

Daca vrei sa-l joci si tu, fa-o responsabil, maxim 10 % din banca lunara. Ai aici link pentru un bonus de 500 de lei la depunere !