Meciul zilei din baschet – 18.12.2019

ponturi baschet

Sala ” Antonio Alexe ” din Oradea ne este gazda acestui meci, un meci cu o miza destul de importanta pentru ambele echipe.

Cine?
CSM Oradea vs Nes Ziona

Cand?
18.12.2019, 19:00

Televizat?
Da, Digisport 4

Cu o infrangere in primul meci pe terenul universitarilor clujeni, Oradea se vede nevoita astazi sa castige in fata unui adversar greu, dintr-un campionat foarte puternic.

Probabil va reveni Zekovic dupa o raceala, deci, cu exceptia lui Bobe Nicolescu, caruia ii urez sa revina cat mai repede pe parchet, Oradea este in formatie completa.

Despre Oradea am vorbit de atatea si atatea ori in analizele anterioare. Punctul slab al oradenilor, pe moment, este lipsa lui Richard de pe teren in momente importante. Kris este un jucator fantastic insa, per total, parca putin absent din ultimele meciuri.

Run & Gun care sa-i convina Oradiei? Cam greu.

Israelienii sunt o echipa buna, buna de tot pentru acest nivel. Vin aici sa castige, clar. O infrangere aici ar fi precum cea a turcilor pe teren propriu cu bihorenii de acum scurt timp pentru ca in retur turcii sa n-aiba probleme.

De altfel, aici ar putea fi singurul impediment. Daca oaspetii de azi vin cu nasul pe sus, vor fi executati rapid de Oradea. Daca ii iau tare si iau meciul serios, au clar prima sansa.

O statistica interesanta ne spune ca Oradea sta mai bine la aproape toate capitolele decat isralienii. Stiti care e paradoxul ? Nes Ziona inca nu a pierdut in aceasta competitie ! Ciudat, nu?

Se bazeaza in mare pe jucatori americani, pe jucatori care oricand pot face diferenta. Acesti americani, de regula, care se afla la mijlocul clasamentului in Israel, vin sa-si relanseze cariera sau nu pot face fata in NBA, ACB sau la echipe de top din Turcia, Spania.

Si aici e un paradox. N-ai zice asta daca vezi ca l-au adus pe Cook care au evoluat atatea sezoane in NBA..

Israelienii sunt net superiori.
Daca joaca ce stiu, la capacitate normala, ar trebui sa castige aici.
Mizati responsabil, 10 % din banca.

Cea mai mare cota, la ora asta, momentan, este la Betano, 1.95.Tot aici poti incasa un bonus frumusel la prima depunere de pana la 500 RON!