Meciul zilei din baschet – 16.11.2019

ponturi baschet

Puțin ciudate cotele la Sighet, acolo unde echipa din localitate da piept cu ACS Tg Jiu intr-un meci de maxim 50-50, nici vorba de un 35-65 la sută precum îl arată cotele.

Da, la o prima vedere, te poți uita așa : 65-106 Sighet vs Galați în timp ce Tg Jiu pierde doar cu 22, in deplasare, împotriva aceleiasi echipe.

O tactică falimentară as putea spune daca facem chestia asta.

Ei bine, Târgu Jiu are niste nume interesante în lot. Rick Curry ( nu, nu Stephen ) , Borșa sau Roșu, jucători cu experiență în Liga Nationala sau tineri de pe meleagurile locale, Berca și Berculescu.

Conducerea grupării din Gorj nu e mulțumită de serviciile lui Curry și s-ar părea că despărțirea e iminentă, asta după ce în prealabil Rick a fost adus sa înlocuiască un alt american care nu a făcut față cerințelor echipei : Xavier Williams.

Sighetul are o formație interesanta.

Deși au început cu 0-5 in acest sezon, sunt sigur că trebuie să vina și o victorie la lotul pe care îl au. Și, de ce nu, sa vina chiar azi.

Aleksa Simovic este, probabil, cel mai important om al echipei la doar 21 de ani. Jucătorul adus din Muntenegru, de la Jedinstvo, a confirmat în toate meciurile de până acum.

Problema lor e banca. Pentru că primul 5 arata bine, cu inca doi americani bunicei pentru acest nivel plus un Solopa și Albu care pot oricând produce.

Ei bine, ambele echipe vor cu disperare victoria aici.
Daca Sighet incepe acest meci bine, s-ar putea ca imboldul de moral sa fie mai important decât o eventuala lipsa a băncii foarte lungi.

Poti juca aceasta recomandare la Betano, unde ai un bonus frumos de 500 de lei la depunere !

Daca alegi sa o faci, fa-o cu maxim 10 % din bugetul lunar. Fii responsabil !