Meciul zilei din baschet – 12.10.2019

ponturi baschet

Am avut de ales azi între două meciuri. Vorbim de acesta Steaua București vs CSM Oradea sau Timisoara vs Pitesti.

Ei bine, m-am oprit asupra acestui meci din mai multe considerente.

Oradea, campioana en-titre, am câștigat anul trecut pe ea in acel long term bet, am văzut-o deja în preliminariile Champions League.

Au ieșit dintr-o dubla cu Falco pe care doar ei știu cum au pierdut-o și vor juca în grupele FIBA Europe Cup, într-o grupă in care se mai afla și CSU Sibiu.

Bihorenii sunt cal de cursă lungă. Cu o conducere profesionista, bihorenii știu că trebuie să îți atingi vârful de forma spre final de sezon, nici vorba acum.

Aceștia au începuturi mai grele de campionat pentru ca în iarnă să facă 2-3 schimbări și …voila, campioana e aici.

De partea cealaltă, Steaua îl propune pe Cătălin Burlacu pe banca tehnică ca și principal. Cel mai bun baschetbalist român de la Ghiță Mureșan, fără doar și poate.

Totuși, datorită unor gesturi de pe terenul de baschet, nu va fi primit cu siguranță cu urale, cel puțin în Transilvania, pe la Cluj, Sibiu sau, daca ne ducem spre vestul țării, Oradea.

La capitolul veniri de străini, Steaua propune următorii jucători : Keith Clanton, Strahinja Jovanovic, Radosav Spasojevic, Karlo Vragovic, Ronnie Harrell.

Pe lângă aceștia, Mihai Gavrilă, Dani Mâinea, Radu Voinescu, Alex Hărănguș sunt tinerii pe care Steaua vrea sa ii crească.

Totodată, sa nu îl uitam pe Andrei Mandache care este sub contract cu gruparea militară fiind un membru foarte important al acestei echipe.

Da, Oradea este favorita însă faptul că Steaua propune acolo un mix interesant in ofensivă.

In plus, Catalin Burlacu ca principal si cu Alex Iacobescu care întregește treburile pe acolo mă face să merg exclusiv pe punctele steliștilor in aceasta partidă.