Meciul zilei din baschet – 11.11.2019

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din baschet – 11.11.2019

Meciul zilei de azi vine din baschet de la confruntarea dintre Dinamo si SCM U Craiova unde sperăm sa avem parte de spectacol.

Dinamo respira și vrea să respire in continuare și după acest meci împotriva lui SCM U Craiova.

Doar o victorie până acum pentru cei din Ștefan cel Mare, o victorie clară, pe terenul Timișoarei, acolo unde au marcat 81 de puncte și au primit doar 64.

In primul 5 al “câinilor ” găsim jucători cu experiență mare, îi găsim pe Jeremic sau Barro, in timp ce Milutinovic sau Ferguson pare că au confirmat până acum în acest inceput de sezon.

Pe lângă aceștia, Dinamo propune un Badiu sau Diaconescu care oricand pot veni de pe banca și să facă o partida buna.

Nu încape îndoială că echipa din Oltenia este mai experimentata. Cu Troupe, Laser sau Pratt, oltenii sunt foarte periculoși. Au un pivot bun in persoana lui Mulomba.

De asemenea, banca tehnică este la un nivel înalt, acolo îl au pe Todorov.

Totuși…

Dinamo a demonstrat în repetate rânduri că este capabilă de o surpriza cu absolut oricine din campionat ( poate excepție Oradea sau Clujul ).

Craiova s-a chinuit puțin cu Steaua și doar lipsa experientei comuna a ros-albastrilor a făcut ca echipă militara sa nu câștige în deplasare.

Indiferent de rezultat, echipa alb-rosie înscrie mult.

Azi, pe teren propriu, Dinamo va căuta să scoată toate armele pe care le-ar putea folosi împotriva unei echipe care vrea semifinalele in acest an, SCM U Craiova.

>> Pariază de aici pronosticul la UNIBET si primesti 300 RON <<