Meciul zilei din baschet – 09.10.2019

ponturi baschet

U BT Cluj-Napoca disputa astăzi, 9 octombrie, returul împotriva celor de la Rahoveci, într-o sală în care ar trebui sa vina minim 2000 de oameni la acest meci cu toate că calificarea este deja tranșată, nu întorc kosovarii niciodată aici.

Un lucru e clar, am zis-o încă din primul meci, echipa clujeană este de cu totul alt calibru față de cei din Kosovo.

Plusuri mari la Cluj fata de sezonul trecut.

Toni Rotaru a început titular în partitura clujeană și a făcut-o foarte bine. La fel, Rareș Uță a evoluat în nota echipei : foarte bine.

Clar se vede mana lui Vujosevic acolo. Nu degeaba este emblema lui Partizan, cu toate că cel care ia deciziile în timpul meciului este Mihai Silvasan.

Am văzut shootaround-ul celor de la Universitatea in aceasta dimineața, o atmosfera relaxantă și sunt gata să facă show in fața spectatorilor care au venit până și la antrenamentul de ieri, antrenament premergător acestui meci pentru a se fotografia cu favoriții lor.

Rahoveci își ia acasă toate resursele fanilor, in deplasare de multe ori este “pământ de flori “.

Putem vedea asta și din deplasările de la Prishtina, o echipă peste Rahoveci dar sub Universitatea, acolo unde a încasat peste 100 de puncte în fiecare meci. ( 106, 110 ).

Clujeni au marcat cate au putut in tur și puteau marca suta lejer dar s-au pierdut pe ultimele atacuri.

Azi, in fața propriilor fani, intr-o zi de sărbătoare pentru baschetul clujean, se introduce parchetul modular in Polivalentă, la standarde NBA, Universitatea ar trebui sa facă spectacol.

Am ales sa joc la Superbet acest pronostic. Daca vrei să îl încerci și tu, click aici și adaugă meciul pe bilet !

Totodată, poți lua și un bonus frumușel daca alegi sa depui