Meciul zilei din baschet : 02.11.2019

ponturi baschet

După victoria fabuloasa din Turcia, Oradea se întoarce pe meleaguri autohtone și da piept cu BCM U Pitești în meciul zilei din baschet.

In primul rand, de lăudat prestația Oradiei din Turcia împotriva lui Bahceshir, un meci în care doar ei au crezut în șansa lor până la capăt.

Totuși, după o deplasare lunga, Oradea merge pe terenul unei formații cu pretenții in acest sezon, in special după transferurile dinaintea campionatului.

Sincer, nu înțeleg un lucru la Pitești. De ce nu e jucat Tamulis? De ce nu se fac scheme pentru el? Omul ăla e fabulos când e pus în angrenajul echipei.

Țin minte un episod din sezonul trecut când am mizat pe Oradea.

Sa fiu sincer, primul instinct a fost de 1. Însă apoi mi-am adus aminte de înfrângerea de la Craiova pe care nu am inteles-o nici să ma bați.

Zici că ei au vrut să se bată. Nu ai cum tu ca antrenor sa te bati cu pumnii în piept pentru o decizie în sfertul 4 la close game și să iei fault tehnic.

Bine, la cum se desfășoară domnul Nini pe banca piteștenilor ar trebui sa primească mai multe tehnice pe meci.

O sa fie meci echilibrat. Meciul e mai important pentru Pitești, Oradea e o echipă versatila care știe că nu acum trebuie sa atingi vârful de forma.

Avantajul enorm pe care îl are Oradea este banca tehnica, acolo unde Achim – Mitrovic sunt peste orice are LNBM la această oră. Cu toate că Vujosevic – Silvasan vin tare din spate, vorbim de performanțe în ultimii ani.

Una peste alta, cred că va fi un meci echilibrat, un meci tensionat, nu exclud deloc un OT.

Mizez pe multe libere să fiu sincer.
Daca as putea, as miza și pe un tehnic al domnului profesor Nini.

Pare contextul perfect de over, cu un Pitești motivat și un Oradea care are toate atuurile pentru a învinge la Pitești : tradiție, banca tehnică superioară, team chemistry.

Pariați responsabil și nu mai mult de 10 la sută din banca lunara.

Poti paria acest pronostic daca dai click aici. Ai si un bonus frumusel la depunere 🙂