Meciul zilei Ankaragucu vs Konyaspor 12.12.2020

Meciul zilei Ankaragucu vs Konyaspor 12.12.2020
Meciul zilei Ankaragucu vs Konyaspor 12.12.2020

Meciul zilei Ankaragucu vs Konyaspor 12.12.2020

Meciul zilei de astazi vine din Turcia, acolo unde Ankaragucu primeste vizita celor de la Konyaspor, in meciul din etapa a 12-a din Superliga. Se anunta un meci relativ usor pentru oaspeti, insa il prevad presarat cu destule evenimente. Partida va incepe la ora 18:00, ora Romaniei, pe stadionul Eryaman din Ankara.

Prezentarea echipelor – Ankaragucu

Ankaragucu este lanterna rosie a campionatului Turciei, cumuland doar 2 puncte, in primele 9 etape. Au doua meciuri in minus fata de celelalte echipe, din cauza ca exista un numar impar de echipe in Superliga. Infrangerile suferite au venit, aproape, intotdeauna la limita, la diferenta de 1 gol. Pe teren propriu au reusit sa obtina 1 punct in minutul 90+1, in egalul 2-2 cu Karagumuruk. Lista de absenti nu este foarte mare, doar 2 jucatori fiind afectati de coronavirus si unul care este improbabil sa joace.

Prezentarea echipelor – Konyaspor

Konyaspor cauta cele 3 puncte in aceasta partida pentru a tine aproape de locurile care duc catre Europa. Se claseaza pe locul 9, avand 15 puncte, iar in cazul unei victorii pot ajunge pe locul 6. Au un moral bun pentru ca vin dupa o victorie, acasa, in fata celor de la Eruzum BB, scor 2-0. In deplasare nu au un bilant pozitiv, singura victorie fiind acum 2 etape in fata celor de la Fenerbahce, 0-2. Nu mai putin de 7 jucatori sunt indisponibili pentru aceasta partida, toti fiind accidentati.

Meciul zilei Ankaragucu vs Konyaspor 12.12.2020 – pronostic

Ankaragucu in meciurile de acasa a obtinut 11 cartonase galbene, ceea ce inseamna o medie de 2,75 cartonase per meci. Per total, acestia au obtinut 23 de cartonase, fiind pe locul 5 intr-un clasament total.

Konyaspor in meciurile din deplasare au fost mai cuminti, cumuland doar 10 cartonase in 5 partide, avand o medie de 2 cartonase. Per total, acestia au obtinut 24 de cartonase, fiind pe locul 8 in clasamentul cartonaselor.

Ma astept ca cei de la Konyaspor sa nu aiba un meci foarte usor, desi intalneste lanterna rosie. Stiind toate aceste detalii, Betano ne ofera o linie destul de interesanta la o cota de la care cred eu ca putem profita astazi.