Meciul Noptii Nba 29.05.2018-Madalin

Ponturi NBA

Meciul noptii Nba 29.05.2018-Madalin

Salut prieteni, va prezint meciul noptii din Nba si anume confruntarea dintre Houston Rockets si Golden State Warriors.

In aceasta noaptea se dispuna meciul cu numarul 7 al finalei conferintei de Vest, scorul pana in acest moment fiind egal 3-3.Cele 2 echipe sunt si cele mai puternice echipe ale conferintei terminand sezonul regulat pe locul 1 respectiv 2.Niciuna dintre echipe nu a reusit sa se lege mai mult de 2 victorii consecutive cu adversa de astazi, fiind o dubla in care nu se poate spune cica a fost echipa mai buna.

Cei de la Houston ar fi putut inchide soarta finalei inca din meciul trecut unde au condus in mare parte din meci pierzand pe final insa la o diferenta destul de clara, de cealalta parte celor de la Golden State le-au trecut glontul pe la ureche fiind cu un picior eliminati insa au reusit sa revina si sa castige meciul, iar astazi in urma acestei reveniri cred ca pornesc cu prima sansa .

Ma astept in aceasta seara la o partida echilibrata si spectaculoasa unde cel mai bun se va impune si va juca finala mare, unde Lebron si compania isi asteapta adversara.

Cred totusi ca cei de la Golden State pornesc cu prima sansa datorita experientei si plusului de valoare, iar acest lucru probabil va conta foarte mult in partida din aceasta noaptea.