Marco si Gabriel merg pe mana CFR-ului! Meciul Zilei 28.08.2019

Marco si Gabriel merg pe mana CFR-ului! Meciul Zilei 28.08.2019. Echipa lui Dan Petrescu trebuie sa atace in aceasta seara, la Praga.

Vorbeam de dimineata cu Gabriel despre meciul CFR-ului din aceasta seara, care e unul istoric pentru fotbalul romanesc. Liga 1 are nevoie de o astfel de performanta, dupa ultimii ani in care a stat in umbra. A fost o vara frumoasa, inceputa de baieti de la U21, care poate fi incheiata cu o calificare in grupele Champions League, de catre baietii lui Dan Petrescu.

Rezultatul meciului tur a fost putin nedrept, Bilel Omrani putand schimba soarta partidei in minutul 79. Acesta a irosit insa cu usurinta o lovitura de la 11 metri, astfel ca CFR Cluj e obligata sa atace in Cehia. Clujenii au nevoie de o victorie cu 1-0 pentru a impinge meciul in prelungiri sau de orice alta victorie, pentru o calificare istorica. Culio, Vinicius si Cestor nu vor putea evolua in acest retur, din pricina problemelor medicale. In aceste conditii, cel mai probabil formula de start a clujenilor va arata cam asa:

Arlauskis – Susic, Mureșan, Burcă, Camora – L. Aurelio, Bordeianu, Djokovici – Deac, Rondon, Omrani

Cehii si-au vandut axul central al defensivei, in aceasta vara!

Campioana Slavia Praga a renuntat la doi dintre cei mai importanti jucatori ai sezonului trecut, Ngadeu Ngadjui si Simon Deli. Defensiva lor a suferit modificari importante si omogenitatea lipseste, lucru vazut si la Cluj. Totusi, CFR nu a reusit sa profite de acest lucru, pe fondul unei evolutii destul de sterse. Acestia puteau profita de culoarele lasate, insa s-au trezit mult prea tarziu. Chiar si asa, cehii ne-au facut cadou acel penalty de care francezul Omrani nu a putut profita.

CFR a marcat de 4 ori pe Celtic Park! Nu poate contesta nimeni calitatea ofensiva a clujenilor, dupa meciul facut in Scotia. O echipa ce marcheaza de 4 ori pe terenul celor de la Celtic, poate oricand sa modifice tabela de marcaj in Cehia. Omrani si Rondon au calitate, venezueleanul rupand ritmul, in ciuda varstei inaintate. Ramane de vazut situatia lui George Tucudean, care se gandeste din ce in ce mai mult la retragere. Sa nu uitam totusi ca il avem si pe Ciprian Deac, un jucator cerebral. 

Un pariu secundar pe care il propunem, este acela ca Damjan Djokovic va primi cartonas galben. Mijlocasul sarb e de multe ori agresiv si va avea mult de muncit diseara. In conditiile in care CFR la un moment dat va iesi la atac, Slavia va profita si va pleca pe contra-atac. In acest caz, e foarte probabil ca Djokovic sa taie aceste incursiuni prin fault, iar cartonasul va veni inevitabil.

Una peste alta, CFR merita toate aprecierile pentru performantele din aceasta vara, indiferent de rezultatul cu cehii. Trebuie sa le tinem pumnii diseara, pentru ca o prezenta in grupele Champions League ar creste enorm coeficientul tarii!

PARIAZA ACUM LA BETFAIR

sursa foto: gsp.ro