Lupta in 3 pentru titlul din Nicaragua! Meciul Noptii 09.04.2020

Lupta in 3 pentru titlul din Nicaragua! Meciul Noptii 09.04.2020

Lupta la titlu se intensifica in Liga Primera, cu 4 etape ramase pana la final. Managua, Esteli si Diriangen sunt despartite de 3 puncte si orice pas gresit in acest moment poate fi letal. Real Esteli are aparent o partida la indemana pe teren propriu in acesta noapte, iar echipa nu isi permite sa mai piarda puncte.

Comunitatea GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Real Esteli – o forta pe teren propriu!

  • Esteli este cea mai solida formatie pe teren propriu in acest moment. Echipa are 5 victorii, o remiza si o singura infrangere. Acestia au castigat precedentele 4 dueluri pe Estadio Independencia, iar golaverajul e unul incredibil: 17 goluri marcate si 3 incasate, in 7 partide.
  • De partea cealalta, Juventus Managua nu a reusit inca un succes in deplasare, in actuala stagiune. Majoritatea punctelor au venit pe teren propriu, iar atunci cand au evoluat pe teren strain, au inscris doar 3 goluri in 7 dueluri.
  • Avantajul celor de la Real Esteli este acela ca nu stau intr-un singur jucator. Guarch, Acuna si Betancur au reusit sa marcheze de cate 4 ori pana in acest moment. Oricare dintre cei 3 poate lovi decisiv la noapte.

Istoricul meciurilor directe este si el de partea celor de la Esteli. Acestia au castigat ultimele 7 dueluri de pe teren propriu cu Juventus Managua, inregistrand cateva scoruri zdrobitoare: 5-1, 7-1 sau 5-2. In aceste conditii, cu presiunea luptei la titlu, gazdele nu pot claca in fata unui adversar atat de modest in deplasare.

Vom juca “1 SOLIST“, cu 10% din buget.

sursa foto: facebook.com/realesteli

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!