Lista recomandari din NBA pentru 26.10.2018 – Vlad

baschet

Lista recomandari din NBA pentru 26.10.2018 – Vlad

Seara trecuta pe cat de bine am anticipat evenimentul dintre Blazers si Magic, pe atat de prost am facut-o in ceea ce priveste partida dintre OKC si Celtics. Serile cu putine meciuri cateodata sunt nefaste si asa a fost cazul de data aceasta din pacate.

Ridicam capul sus, iar pentru astazi am pregatit o lista lunga de evenimente, in care am incredere destul de mare. Vom avea partide cu multe puncte pe tabela in aceasta seara in opinia mea si astept un nou show facut de DubNation, de data aceasta in Madison Square Garden.

New York Knicks New York Knicks vs Golden State Warriors Golden State Warriors

  • Daca oricare dintre cei care citesc articolul au ratat P-E-R-F-O-R-M-A-N-T-A incredibila a lui Curry, aveti un video mai jos cu maretia de la linia de 3 puncte a lui Chef Curry reusita in partida cu Washington Wizards, unde a reusit asta in doar 3 sferturi. Pentru mine ramane cel mai inovator jucator din NBA la ora actuala si nu degeaba merchandise-urile care-l au pe el in vizor sunt cele mai bine vandute la nivel global.

Pronostic: Peste 22.0 aruncari de 3 puncte reusite in meci

NBA

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!