Lista recomandari din NBA pentru 25.10.2018 – Vlad

baschet

Lista recomandari din NBA pentru 25.10.2018 – Vlad

Dupa o pauza ieri, astazi luam din nou fraiele NBA-ului si ne asteapta cateva partide extrem de interesante. Russell Westbrook si LeBron James sunt doua vedete care au de tras in acest sezon pentru a-si duce echipele deasupra liniei de plutire. Sunt de parere ca mai au ceva de tras pentru acest lucru, insa sansele ca OKC sau Lakers sa rateze playoff-ul sunt infime.

Oklahoma City Thunder Oklahoma City Thunder Boston Celtics Boston Celtics

  • Russell Westbrook IS BACK! S-a vazut asta inca din primele 5 minute ale partidei cu Sacramento Kings, cand acesta deja avea 8 puncte inscrise, 5 recuperari si 4 pase decisive. Masina de “Triple Double” s-a pus in miscare si cu siguranta in perioada playoff-ului, multora le va fi greu s-o opreasca. Chiar si asa, OKC are un inceput slab de sezon, cu o defensiva visatoare, sau mai degraba inexistenta.
  • Daca situtia poate reveni la normal in Oklahoma si sa se echilibreze cele 3 infrangeri, in echipa lui Brad Stevens, se petrec “lucruri ciudate”. Constanta care i-a definit pe cei de la Celtics in ultimele 2 sezoane pare ca a disparut. E inexplicabil rezultatul din partida cu Orlando Magic, daca il punem in balanta cu rezultatul excelent obtinut cu 76ers . Nu vorbesc neaparat prin prisma rezultatului, ci mai degraba prin prisma jocului. Inteleg faptul ca Hayward este inca in recuperare, insa Kyrie, Tatum, Horford, Rozier si Brown au stretch-uri in partide in care nu pot sustine ofensiva asa cum ar fi de asteptat.
  • In ceea ce priveste pariul, OKC fara Russell Westbrook nu a reusit sa inscrie mai mult de 100 de puncte in 2 partide disputate, iar la meciul de revenire, au reusit sa atinga borna de 120. Evident ca si adversarii conteaza, insa este fara doar si poate clar boost-ul adus de Brodie.

Pronostic: Oklahoma City Thunder peste 104.5 puncte inscrise

NBA

Mentionez din nou faptul ca pariurile mele din NBA le gasiti in oferta celor de la Betfair si partial in oferta celor de la Betano.

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!