Lista recomandari din NBA pentru 23.10.2018 – Vlad

baschet

Lista recomandari din NBA pentru 23.10.2018 – Vlad

Seara trecuta am terminat iarasi cu bilant pozitiv si profit si asta e tot ceea ce conteaza (6-3). Astazi avem o oferta mai saracacioasa, insa din cele 2 partide care au cote disponibile, ne-am orientat dupa cum se poate observa in lista cu recomandari.

Denver Nuggets Nikola Jokic 

  • In Rocky Mountains s-au auzit constant chant-uri de tip “MVP! MVP!” de fiecare data cand Nikola Jokic ajungea la linia de libere. Atat in partida impotriva celor de la Suns, cat si in victoria incredibila impotriva celor de la Golden State Warriors. Este clar ca “aerul mai rarefiat”‘ si altitudinea din Denver ii face pe cei de la Nuggets sa fie o adevarata “fortareata” in meciurile de pe teren propriu.
  • Nikola Jokic si-a elevat jocul fata de anii trecuti si sarbul si-a adaugat si aruncarea eficienta de la 3 puncte in arsenalul sau. Principalul sau rol nu este neaparat acela de marcator, ci mai degraba de coordonator al jocului. Mingea trece aproape la fiecare posesie prin mainile sale si inevitabil sansele de a inscrie sunt ridicate.
  • In toate partidele din acest sezon a reusit sa depaseasca aceasta linie, cu 21, respectiv 35 si 23 de puncte inscrise pana in acest moment. Ma indoiesc ca defensiva subreda a celor de la Sacramento (una din cele mai slabe din liga) sa poata sa-l limiteze pe Jokic astazi sub 21 de puncte. De asemenea, linia pentru acest pariu la alte case de pariuri este setata la 22.5.

Pronostic: Nikola Jokic over 20.5 puncte inscrise

NBA

Mentionez din nou faptul ca pariurile mele din NBA le gasiti integral in oferta celor de la Betfair si partial in oferta celor de la Betano

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!