Lista recomandari din NBA pentru 19.10.2018 – Vlad

baschet

Lista recomandari din NBA pentru 19.10.2018 – Vlad

Prieteni, seara trecuta ne-am consolidat putin pozitia cu 4/4 partide castigate in baschetul de peste ocean.

Astazi vom incerca o performanta similara si vom continua sa mizam pe acelasi tip de pariuri, care baga putin casele de pariuri in ceata. Spre deosebire de clasicii solisti, handicapuri si totaluri, exista diferente destul de mari intre o casa si alta cand vine vorba de pariuri speciale.

Tin sa mentionez in continuare ca aceste pariuri se regasesc in oferta de la Betfair si Betano. Vor aparea cu siguranta si la alte agentii (Unibet de exemplu), insa la ore destul de tarzii.

Premisele zilei:

  • Regula de “14 secunde” este in continuare o mina de aur in opinia mea, in special in conditiile in care casele de pariuri nu s-au adaptat 100% pentru aceasta, in special in ceea ce priveste mediile de puncte, recuperari sau pase decisive ale jucatorilor.
  • Mizam in continuare pe jucatorii tineri si care au un potential urias. Victor Oladipo spre exemplu a crescut mult de la an la an si astazi ma astept sa performeze impotriva celor de la Bucks intr-un meci intre doua echipe de playoff din Conferinta de Est, in special avand in vedere ca a fost menajat in a doua repriza in prima etapa.

Multa bafta tuturor si in continuare va sugerez sa pariati moderat avand in vedere ca inca este inceput de sezon in NBA.