Lista cu recomandari speciale din Champions League – 18.09.2019

Champions League

Lista cu recomandari speciale din Champions League – 18.09.2019

M-am intors definitiv pe taram romanesc si eu zic ca nu va mai parasesc cel putin pana la sarbatorile de Craciun sau Revelion. Haideti asadar sa turam motoarele cum am promis si sa-i dam drumul la treaba!

UEFA Champions League s-a intors si poate fi vizionata pe DigiSport, TelekomSport si Look. Ne asteapta un nou sezon plin de magie!

Imagini pentru uefa champions league

Incercam sa ochim cele mai bune si profitabile linii

  • UEFA Champions League a debutat seara trecuta intr-un mod anost pentru pariori, cu majoritatea biletelor pierdute pe solisti sau goluri. Astazi probabil ca va fi altfel si am si eu cateva pariuri pe treaba asta, insa intai, sa scoatem in evidenta cateva diferente de linii.
BayernBayern Munchen – Steaua Rosie BelgradSteaua Roșie B.
  • Linia la majoritatea caselor de pariuri pentru posesie este de 67.5% iar multe alte case ofera doar linia de 2.5 suturi pe poarta pentru gruparea oaspete. Bayern nu este cea mai buna echipa de posesie si stim cu totii ca UEFA contorizeaza diferit posesia fata de Bundesliga sau Premier League.

Deschide cont acum la BETANO si profita de BONUS de 500 RON!

LeverkusenBayer Leverkusen – Lokomotiv MoscovaLok. Moscova
  • Linia la faulturi per-total pentru acest meci este setata de majoritatea caselor de pariuri fie la 25.5, fie la 26.5. Daca Betano redeschide linia de 22.5 sau 23.5, loviti tare!

Deschide cont acum la BETANO si profita de BONUS de 500 RON!

Atl. MadridAtletico Madrid – Juventus TorinoJuventus
  • Acesta este un pronostic mai greu, dar il evidentiez prin prisma diferentei de linie destul de mare. La majoritatea caselor de pariuri, linia este la 42.5% sau 43.5%, in niciun caz 46.5%!

Deschide cont acum la BETANO si profita de BONUS de 500 RON!

Multa bafta si pariati responsabil!