Lightning Roulette, castiguri de pana la 500 de ori mai mari

Lightning Roulette

Lightning Roulette – cel mai interesant joc de ruleta online vine cu multiplicatori de castiguri 50X – 500X

Lightning Roulette de la Evolution Gaming este probabil cel mai interesant joc de ruleta disponibil in prezent, acesta avand reguli similare cu ruleta europeana, insa beneficiind de noua functie Lightning.

Ce face aceasta functie? Pe scurt, iti ofera sansa la castiguri multiplicate cu factori cuprinsi intre 50X si 500X. Citeste acest articol dedicat “Lightning Roulette” pentru a afla detalii despre noul joc, unde il poti juca online si ce strategie ar putea sa ne creasca sansele de castig.

Ce este Lightning Roulette?

Dupa cum mentionam, seamana mult cu ruleta obisnuita, avand 37 de numere, 18 rosii, 18 negre si 0 (verde). Avem insa de-a face cu un joc la care Fulgerul „loveste” la fiecare runda cateva numere de pe masa, multiplicand castigurile cu pana la 500X.

Regulile sunt cam aceleasi ca la ruleta europeana, e drept, cu mici exceptii. De exemplu, la ruleta europeana, pentru un numar castigator vom avea un castig de 36 de ori mai mare. Ei bine, la Lightning Roulette avem un castig ceva mai mic, si anume x30 (de inteles, sumele mai mari oferite de multiplicatori trebuie adunate de undeva).

Ruleta “fulger” ne poate aduce castiguri uriase, avand in vedere faptul ca dispune de functia “numere norocoase”.

In timpul unui spin, imediat ce pariurile s-au incheiat, vor fi alese la intamplare pana la cinci numere. Acestora li se vor atribui niste multiplicatoare: x50, x100, x200, x300, x400, x500.

Sa luam un exemplu: consideram ca pariem pe numerele 27, 13, 36, 11, 30, 8, 23 si 10. In timpul spin-ului, dintre numerele alese de noi, 27 primeste un multiplicator x500. Daca bila cade pe 27, vom primi un castig egal cu 500 X miza. In cazul in care bila cade pe unul dintre celelalte numere, vom primi un castig egal cu 30 X miza plasata. Evident, daca bila cade oriunde, numai pe numerele alese nu, nu vom avea parte de niciun castig.

Unde poti juca Lightning Roulette?

Lansat de cei de la Evolution Gaming, in Romania, Lightning Roulette este disponibila la agentia de pariuri si jocuri de noroc online Unibet. Daca doriti sa incercati jocul, o puteti face cu un bonus de bun venit. Cei de la Unibet ofera bonus de 100% la prima depunere pana la 1.000RON, numai bun sa puneti in aplicare strategia mentionata mai jos.

Un alt operator de jocuri online licentiat ONJN in Romania la care poti juca Lightning Roulette este NetBet. Aici e asteapta un bonus de 100% in limita a 2.000 RON si 300 de Rotiri Gratuite. Click pe bannerul de mai jos daca vrei sa joci chiar acum Lightning Roulette!

Exista strategii de joc la Lightning Roulette?

In orice joc de noroc avem nevoie, evident, de noroc, insa pe langa acesta ne trebuie si o strategie. In general, pentru jocurile de ruleta, este nevoie de un buget destul de mare, asa ca va recomandam sa pariati responsabil.

AICI AI UN GHID AL JUCATORILOR DE RULETA

De mentionat faptul ca la Lightning Roulette, pentru a prinde multiplicatorii, se iau in considerare doar pariurile straight, adica direct pe numar. Asadar, strategiile de la ruleta europeana nu se aplica si aici. De exemplu, un pariu pe tier ar fi inutil, avand in vedere faptul ca toate pariurile sunt de tip split.

Lightning Roulette la Unibet
Asadar, care este cea mai eficienta strategie?

Ei bine, exista una, dar nu garanteaza imbogatirea, ci doar creste considerabil sansele de reusita. Dupa cum mentionam insa, este nevoie de un buget destul de mare pentru a o pune in aplicare.

E simplu, pariem pe fiecare numar de pe ruleta. Sa zicem ca mizam 1RON pe fiecare numar, asa ca am avea un pariu total de 37RON. In cel mai rau caz, vom avea o pierdere de 7RON. In cel mai bun caz insa, putem avea un castig de 500RON, adica un profit de 463RON. In cazul acestei strategii, principala intrebare pe care trebuie sa ne-o punem este: “Cat de des cade bila pe un numar cu multiplicator?” Evident, nu exista raspuns la aceasta intrebare, de aceea va sfatuim sa analizati putin istoricul ruletei atunci cand alegeti sa jucati. Trebuie sa tinem minte ca fiecare spin (fara multiplicator) inseamna o pierdere de 7RON. Asadar, dupa 30 de spin-uri avem deja o pierdere de 210RON, ceea ce inseamna ca nici macar un multiplicator x200 nu poate acoperi paguba. Noi va sfatuim sa faceti o analiza a bugetului, deoarece Lightning Roulette poate aduce castiguri impresionante, insa cu unele riscuri.

Nu uitati, priviti intotdeauna jocurile de noroc ca pe o distractie. E minunat daca mai si castigati, insa nu acesta trebuie sa fie scopul principal. Joaca responsabil!