Lider surpriza in Belarus! Meciul Zilei 11.04.2020

Lider surpriza in Belarus! Meciul Zilei 11.04.2020

Ieri am reusit inca de la pauza sa inverzim Meciul Zilei, iar astazi ramanem in campionatul din Belarus. Energetik-BGU este liderul surpriza din Vysshaya Liga, fiind singura echipa cu maximum de puncte dupa 3 runde. Astazi va evolua la Zhodino, pe un teren pe care nu a mai pierdut din 2004.

Incepand din acest weekend, campionatul din Belarus este transmis la TV in Romania, de catre Look Sport! Meciul Zilei de astazi il vom putea urmari in direct, de la ora 16:00.

Continua visul celor de la Energetik?

  • Energetik-BGU e o formatie modesta din Belarus, fara aspiratii, cel putin pana in acest sezon. Echipa se poate lauda doar cu o semi-finala de cupa in 2006, in rest evoluand o mare parte in esaloanele inferioare.
  • Acestia au debutat insa perfect in actuala stagiune, cu 3 victorii din 3 posibile. La echipa este o sarbatoare continua, iar astfel de atmosfera in vestiar poate contribui decisiv in ecuatia partidei. Energetik reprezinta modelul echipelor precum Leicester, care pot realiza minuni in campionate unde sunt vazute drept formatii obscure. Evident, pastram proportiile in aceasta comparatie.
  • Zhodino a clacat runda precedenta in deplasarea de la Dinamo Minsk, acolo unde a pierdut cu scorul de 2-0. Pana la acest esec, echipa a trecut la limita de Belshina si Soligorsk.

Jasur Jakshibaev este asul din maneca al liderului din Belarus. Atacantul de 22 de ani a facut un pas important din Uzbekistan in acest sezon si pare un transfer mai mult decat reusit. Acesta a reusit sa marcheze de 3 ori in primele 3 etape si sa ofere o pasa de gol.

Ma astept la un nou duel bun al celor de la Energetik si vom miza pe “X2”.

sursa foto: instagram.com/energetik.minsk

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!