Junior Negao, vedeta din K League 1! Meciul Zilei 24.05.2020

Junior Negao, vedeta din K League 1! Meciul Zilei 24.05.2020

Astazi am bifat inca un WIN fara probleme si am ajuns la 11 cu 4 in luna Mai. Pentru maine ne mutam atentia catre Coreea de Sud, cu un duel ce va incepe la ora 13:00. Recomand plasarea pariurilor inca de astazi, deoarece cotele sunt intr-o continua scadere.

Ulsan Hyundai – liderul la zi in K League 1

  • Doua victorii din 2 posibile si 7 goluri marcate. Cam asa arata startul de sezon pentru Ulsan Hyundai, care s-a instaurat deja in fotoliul de lider. Anul trecut, gazdele au pierdut titlul din cauza golaverajului, dupa ce au incheiat la egalitate de puncte cu Jeonbuk.
  • De partea cealalta, Busan are 2 infrangeri din 2 posibile. Echipa se va lupta pentru supravietuire, tinand cont de faptul ca au promovat editia precedenta.
  • Brazilianul Junior Negao are parte de un start de sezon excelent. Varful sud-american a marcat deja de 4 ori si pare sa faca legea in K League 1! In ultimele doua sezoane, Negao a marcat de 19 respectiv 21 de ori pentru Ulsan.

Ulsan Hyundai nu a mai pierdut de 11 ani pe teren propriu cu Busan si e putin probabil sa o faca astazi. Oaspetii nu arata prea mult fotbal de la revenirea in prima liga. De partea cealalta, cu un Negao in forma maxima, ofensiva celor de la Ulsan cu siguranta va da roade.

Vom miza pe pronosticul 1 solist (victorie Ulsan Hyundai) – 10% din buget!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!