Inter vs Barcelona: Pariaza 5 ron pe Barca si poti incasa 300 RON

Inter vs Barcelona: Pariaza 5 ron pe Barca si poti incasa 300 RON

Inter vs Barcelona: Pariaza 5 ron pe Barca si poti incasa 300 RON

Doar pentru clientii noi

La doua saptamani de la meciul ,,tur”, in care Barcelona a profitat de avantajul terenului propriu, castigand in fata lui Inter cu 2-0, cele doua echipe se intalnesc din nou marti seara, in cadrul etapei cu numarul 4 din grupele Ligii Campionilor. Inaintea acestei partide, Barcelona este lider in grupa, cu maximum de puncte, iar Inter este pe locul secund, cu 6 puncte, in timp ce Tottenham si PSV au acumulat cate un singur punct. (Click aici daca vrei sa afli cum stau lucrurile in toate cele 8 grupe).

Barcelona isi poate asigura locul 1 in grupa daca obtine cele 3 puncte in Italia, astfel ca oferta agentiei de pariuri online Betfair ,,Cota 60.00 pentru victoria Barcelonei” este cat se poate de atractiva.

Cum profiti de oferta in urma careia poti castiga 300 ron bonus la pariuri online

  1. Click pe acest link special si inregistreaza un cont de pariuri la Betfair, folosind codul promo ZFBNGM
  2. Mergi in Sportsbook si plaseaza primul tau pariu, simplu, pre-meci, maxim 5 ron, pe victoria Barcelonei in meciul cu Inter, programat marti, 6 noiembrie
  3. Pariul va fi plasat la cota normala (aproximativ 2.00) insa, daca Barcelona castiga, primesti castiguri conform cotei speciale 60.00: cei 5 ron mizati inapoi instant plus 295 RON BONUS in termen de 24 de ore

E greu sa transformi bonusul in bani reali?

Cei 295 ron BONUS sunt FREEBET – singura conditie pentru a-i putea retrage este sa ii pariezi o singura data pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20, in termen de 30 de zile. Vezi ca in urma plasarii unui pariu cu freebet poti incasa doar profitul (castig total minus miza).

EXEMPLU: Pariezi bonusul 295 ron pe cota 3.00 si castigi. Vei primi 590 ron (nu 885 ron, asa cum s-ar intampla daca ai paria cu bani reali)