Grupa Romaniei U21 la EURO 2021

Grupa Romaniei U21 la EURO 2021
sursa foto UEFA

Grupa Romaniei U21 la EURO 2021

Nationala condusa de Adrian Mutu a reusit sa se califice la turneul final ce va avea loc anul viitor. Este pentru prima oara in istorie cand Romania U21 leaga doua calificari consecutive. Asadar, pe langa o prezenta la Olimpiada, Morutan & co. se pregatesc de un nou turneu final. In ultima etapa din calificari, Romania & Danemarca U21 au remizat – mergand impreuna la EURO.

Grupa Romaniei U21 la EURO 2021

La fel ca in 2019, tricolorii mici vor avea o misiune foarte dificila. Atunci, acestia au reusit sa treaca de o grupa cu Franta, Anglia si Croatia. Doua victorii au obtinut Florinel Coman, Ianis Hagi & co., remizand alb in ultima runda cu Franta. De aceasta data, Romania a fost repartizata in Grupa A:

  • Ungaria
  • Germania
  • ROMANIA
  • Olanda (Tarile de Jos)

restul grupelor le puteti accesa AICI!

Cand are loc EURO 2021?

Turneul final va avea loc intr-un format aparte. Acesta este impartit in doua perioade: 24-31 Martie 2021 si 31 Mai – 6 Iunie 2021.

Astfel, Campionatul European gazduit de Ungaria si Slovenia va incepe cu faza grupelor in luna Martie. Apoi, partidele eliminatorii vor avea loc la inceputul lunii Iunie. Pentru a ajunge in sferturi, tricolorii au nevoie de o clasare intre primele 2 formatii din grupa.

“E o grupă puternică, una dintre cele mai puternice. Nu aveam cum să picăm într-o grupă ușoară, cei puternici se măsoară cu adversari de nivelul lor. Suntem încrezători în forțele noastre, vom vedea ce va fi.” a declarat Adrian Mutu dupa tragerea la sorti

PARIAZA PE EURO 2021 CU CELE MAI BUNE COTE SI BONUSURI